Suddenly my cellphone's blowing up with your ringtone

Fredag
Mys igår hos Sandry, å de va rackarns trevligt! :) Jag, Sandra, Emma, Cia å Lollo kollade Pulp Fiction, men de blev inte å se sweeney todd för lollo hade glömt den. men men, pulp fiction var sådär enligt mig, inte min typ av film direkt ;P å att den va 2,5 timme lång gjorde de inte lättare för mig att hålla mig vaken så jag somnade näre va en halvtimme kvar x) efter filmen va klockan typ bara.. 11 eller nå men då blev ja pigg när ja hade fått sova. Vi bakade min-supergoda-kladdkaka som vart super! haha
Lollo for hem vid 12 å Cia vid typ halv 2, å jag, sandry å emma gick inte å la oss förän typ 3 halv 4.

Lördag
Jag sov 4 timmar åsså va ja tvungen kliva upp för att bosse skulle hämta mig innan han skulle komma å köra jojje, så kvart i 8 var jag hemma åsså åt jag frulle, drog till stallet åsså for ja, pappa å bosse ut å körde bollan å jojje. Sen körde jag även synna, å promenerade hem! Hurtigtjej.nu! ;D haha
det känns bra att klockan bara var ett när jag kom hem för nu är jag ledig heeela dagen ;) I like that! kanske tar å sover lite eftersom jag inte fick så mkt sömn inatt.. eller kollar oth säsong 3, ska nog kolla den igen, de va så länge sen, å de är bara ett stooort hjärta <3 på den säsongen!

ikväll ska jag nog va med jenny å gurra om dom har tid, jag träffar dom så sällan nu så de ska bli super! Hoppas att nåra fler från "antnäs-gänget" också kan haka på ;)

Jag är såå glad över att det är sol idag! :)
Jag älskar fortfarande den här låten <3 --> http://uk.youtube.com/watch?v=9PGOcQZjESY
Vet att ja har tjatat om den en vecka nu men den är så fin, hoppas ni lyssnar! :)

pusstjaao

High School Musical 3 <3

äntligen! Nu gåre å ladda hem hsm3 med bra kvalla! tjoohoo! ;D haha

Idag så var vi på studiebesök på mediahuset, där vars kuriren, nsd, 24 norbotten håller till å det var faktiskt jätteintressant, stort å fint hade dom också för vi fick kolla in i alla lokaler osv :)
Men vi fick gå både dit å tillbaka från gymnasiebyn typ å de va typ jobbigt x) De är ju där i "gamla nsd huset", på andra sidn stan ;o men de gick de också, lite motion har aldrig skadat. men på benen hade jag bara leggins så de va lite småkallt.. ;s

kom hem vid 12.40 tiden åsså åt jag lite mat å for till stallet, väl där for vi med bilen å mötte pappa å jojje å jag gick med dom tillbaka, typ 1 km kanske. Iaf, sen så hjälpte jag pappa å mamma å lyfta spånbalarna (astunga!) det var typ 30 st eller nå --> ännu mer jobb. Sen så va ja så hurtig att jag gick från stallet å hem också :) Så kanske har gått hmm.. om man inte räknar med i skolan, hemma å till bussen osv.. 7km :) haha inte så superlångt, men en början på ett mer hälsosammare liv!

Nu ska jag hoppa i duschen för andra gången idag, sen blire å äta tacos ( är inte så förtjust i tacos, för åt mig när jag var mindre! Men de är själva tacokryddan ja inte tkr om så  jag äter oftast bara sallad då) sen ska jag till sandra. Vi ska först plugga lite historia (fredag, javet, men ibland måste man ;s ) åsså kanske vid 6 tiden kommer resten av tjejerna å då blir filmkväll :) Vi ska se sweeney todd å Pulp fiction, typ. Sen om jag å emma sover där ska jag trycka i lite hsm i dom ;) HAHA ojj va kul de kmr vara ;)


har ni inte sett high school musical 3, gör det! den är så jädra bra så jag dör ;) haha 3an är mkt bättre än 1an å 2an!

förresten, äre nån som vet vrf de dampar såhär mkt med texten? jag har bytt textstil men den är bara bytt i nåra inlägg!? ;o

pusstjiing


This must be my lucky day!

Torsdag
Turdag.
Sovmorron, två lektioner, slutade 12.35.
Hem, fick virus på datan (Trojanska hästar) ;o men fick bort det :) höhö de va jädra tur kan ja säga! Det brukar inte va lätt å få bort trojanska hästar. men nog gick det! Fick viruset via msn så om ni får nå snabbmeddelande från vem som helst däre står typ; foto ha ha :P (åsså en länk) så tryck inte, å absolut inte kör den där grejen som behövs för att se det för de är bara virus!



Where does the love go
I don't know
When it's all said and done
How could I be losing you forever?
After all the time we spent together?
I had to know why, I
Had to lose you
Now you'll just become
Like everything I'll never find, again
At the bottom of the ocean

(Dagens på-hjärna-låt)


Pusstjiing


Happy ending

Onsdag
vilken superdag! Först så vare sovmorron, visserligen så försov jag mig så jag fick sminka mig, äta frukost å borsta tänderna på skolan ;b haha men på kemin fick vi tillbaka proven. Jag var så inställd på att få G å typ komplettera, åsså när jag får se det så fick jag för tusan VG+, å de va typ för att jag inte förklarat nån grej som gjorde att jag inte fick mvg, men jag höll på dö för att jag var så glad! Så sammanbrottet jag fick kvällen innan provet som fick mig att plugga från 00.30 till 02.30 gjorde lite nytta. men sandra var nog den som hjälpte mig mest av alla så att jag skulle fatta nå :) så tack!

Sen på matten ringer mamma å är så jävla glad! Hon har sökt in på sjuksköterskautbildningen i nåt år å  inte kommit in. För 2 veckor  sen kom hon in i skellefteå, men hon var tvungen tacka nej. Så hon har varit helt superdepp å typ tänkt att vi måste flytta eller nå (för hon har inge jobb för hon blev sparkad för att hon var gravid ;O...) å har inte haft jobb sen 2002 typ.. för de va då de hände ;( usch! fy tusan vad det förändrade hennes liv alltså! JÄVLA ***-*****! men NU KOM HON IN I LULEÅ! ;D åhh jag är så glad för mamis skull :) 

ikväll äre top model = ;D
men att Lauren Brie åkte ut igår gjorde mig typ ledsen, haha jag dom just hade börjat gilla henne! Men min favvi är nog ändå Analeigh å typ.. McKey kanske.. :) höhö

kommer kanske skriva lite mer ikväll men jag får se

Jag å Bollan på solvalla :) ---->


pusstjiing

My heart won't let you go

Tisdag
Har inget roligt att skriva. Ska nog å göra svenska-repotage tills top model börjar.
Så idag får de räcka med;
Jag är helt såld på låten <3
Jag är helt såld på killen <3


I could honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, and today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning and played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then put it down
'Cause I know I'm wasting my time
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget

Suddenly my cellphone's blowing up with your ringtone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

You remember when we kissed
You still feel it on your lips
The time that you danced with me
With no music playing
You remember the simple things
We talk till we cry
You say that your biggest regret
The one thing you wish I'd forget
Is saying goodbye
Saying goodbye

Goodbye


(mjoo, när jag har tråkit å är desperat, gör ja sånt här) ;b haha


I'll miss your beautiful soul


Hembys Klio <3


Hon var min favoritponny när jag red i boden.
Världens finaste C-ponny <3
Fick veta idag att de hade varit tvungen ta bort henne då hon hade problem med benen. Hon dog den 12 December och vart 14 år. Jag kommer sakna henne å hennes charm så otroligt mkt.
Önskar att jag hade fått träffa dig en sista gång.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta gumman <3










And the seventh thing I hate the most that you do, You make me love you

Hej People!
Jag har fallit för trycket. Jag har börjat digga Miley Cyrus (sorry gurra) haha ;b alltså typ "alla" gillar henne, å jag har förut inte fattat varför, har bara inte gillat henne. men hon är ju så sjukt härlig som person så jaa, det är svårt att inte tycka om henne, x) åhh jag har ju nåra låtar som jag gillar av henne också, länkar; Goodbye (de är typ favvisen just nu! <3), Bottom of the ocean och 7 things. Började lyssna idag, så ja kmr säkert med fler favoriter! ;P
 
Det blev å se Becoming Jane igår, den var faktiskt bra, I liked it :)

I alla fulla fall så har jag sovmorgon resten av veckan! ;D åhh, vad glaad jaag ääär! Imorron äre till 12.40, fetingnice!
Jag är gladtjej_92 pga det, + att vi typ inte har nå läxor nästan! Great week! men ja lovar att vi typ kommer ha jävla oförberett spanskaprov eller nå i veckan bara för att lärarn är som hon är! ;o Men somsagt så är det bara en mardröm.

Jag tänkte berätta att jag brukar länka ganska ofta, men att själva länken är understruken, som låtarna ovanför. det är inte alltid ja sätter in hela www....... grejen ;b haha hoppas ni fattar min utmnärkta beskrivning!
 
Emma ritar typ som en gud, å idag ritade hon en superfin bild på NO-lektionen, önskar jag också hade nåra såna talanger. Dessutom har jag å sandra upermegalust med å typ rida igen en termin, vi saknar så grymmt mkt å hoppa alltså.. får funda på det å återkomma med svar :)

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

Pusstjiing

I find my paradise, When you look me in the eyes

Redan söndag! åh jag blir frustrerad över att helgerna går så fort :( Det känndes som att det var Lördag idag, men icke!
Har varit i stallet idag å kört synna-bynna, numera kallad mamma :) gud va ja tkr om henne alltså <3
Ikväll så ska jag väl vara hemma med mami å kolla en film eller nå, pappa åker på jobbet idag, å de är tråk :( Har inte bestämmt film än, men har laddat hem Brokeback Mountain, Casanova och Becoming Jane så jag antar att det blir nån av dom om det inte går nån bra på tv villsäga.
Idag har det faktiskt varit Prix d'Amerique, världens största travlopp som går i Paris sista söndagen i Januari varje år. Vinnaren var heelt outstanding, helt jävla inte klokt vad bra den var ;o hujja! ca 5 miljoner svenska kronor fick han för den segern! inte så dumt, de skulle man inte tacka nej till.

Igårkväll var jag med mina tjejor Jenny å Gurra å de va ett tag sen kändes det som! Jenny hade inte sett Step up 2 The streets, så vi såg den. En film som jag faktiskt diggar sjukt mkt! ;D Sen blev det endel prat också å sånt trevligt, å jenny, som alltid, tog fram lite gott-fika! Kärlek på er tjejer  <3


Nu ska jag å äta middag,
fam. Larssons supergoda pastaa! ;D haha

Pusstjiing

In a world of dreams..

http://se.youtube.com/watch?v=Uew0dgKGanw  (Kolla i High Quality)
Lets hope the dream comes true.. :')

pusstjiing

Halo

I always said that I would make mistakes
I'm only human and that's my saving grace
I fall as hard as I try so don't be blinded


Mjoo, har haft den på hjärnan nu nåra dagar, men den är rackarns bra! ;)
Har swedish just nu å har just haft lunch, å innan det omtalade Kemi Provet. Kan inte påstå att det gick super, gick väl ok, men vågar inte säga så mycket förän  jag fått tillbaka det :)
Fick ju ett sammanbrott igår, blev så jädra arg å less på allt så jag satte mig typ kl 00.30 å pluggade till 02.30, gissa om jag var trött ;o upp igen nån timme senare å försov mig till 7.09, går till bussen 7.19 så det vart ingen dusch för mig inte! Så jag har kännt mig sådär äcklig idag ;o usch! men men.. jag kände att jag ville försöka göra bort provet, jag ville verkligen det. men om nån hade frågat mig igår kl 00.00 om jag skulle fara till skolan å göra provet hade svaret varit -nej! men jag ville ha en frii helg! praise the lord! en ledig helg! ;D eller, ledig å ledig, fullt upp men inget plugg. inget! ;D Typ aldrig varit såhär glad förut tror jag ;b
Hoppas bara jag klarade kemiprovet, håll tummarna!

Alltså jag måste bara säga att jag älskar våran svenskalärare! HAHA fy tusingen vilken söt människa! För det första så går det inte en lektion utan att hon börjar med att prata MINST 40 minuter, om typ vad som helst! Vad hon har gjort i veckan å roliga sager som hänt henne å när hon pratar är hon så poetisk så det är så kul att vi håller på å DÖ av skratt!
 Om hon ska förklara typ hur "närvarande" man ska vara när man skriver ett repotage säger berättar hon typ en hel berättelse, nåt i stilen; Känn lukten av blod, bloood, känn blooodet å när geväret kommer i kojkalava(?) smäller i blommbuskarna (åsså skakar hon typ som att det är jordskalv, å vevar på armar å hoppar runt), sen kommer köttet åsså blabla.. man fattar typ 0! Men skrattar gör man! HAHAHA Hon har sån inlevelse om de hon pratar om, hon sitter aldrig ner på stolen. Hon far å hoppas å studsar å lägger in lite poetik mitt i när hon berättar att hon läste tidningen på morronen ;b mitt i allt började hon säga; "Jaourijarvi = sjö, samma som sjö". Haha jaa, vars nu det kom ifrån! söta Margareta :') "Naturen är ju besjälad, hehehehehe" viskade hon just å kisade med ögonen!



Ikväll så ska tydligen mami jobba så jag är barnis tills papi kommer hem från jobbet! åh va kul att pappa kommer hem, han jobbar borta på veckorna så fredagar är bästa dagen på veckorna :) Sen äre väl säkert nå kul på tv (<3) ikväll också, I lööööv tv x) haha

nu har jag inte riktigt tid å skriva mer men det kommer förmidligen mer senare :) säkert redan under datakunskaplektionen!

see ya lejta' ;)


Bellas lullaby

Enda lektionen idag är avklarad å nu är jag hos sandra med cia :) Vi ska plugga ;s men hur som helst, så har jag varit med om en Halleluja Moment nyss, blev tårögd, alltså satan! lyssna här: http://se.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM 
Sandra spelade just hela på sitt piano å de va så vackert.. :') Det är bellas sång som edward gjort till henne.
så vackert! :')

Dagens ängel idag : Sandra! utan tvekan!
Fy tusan vad hemskt det hade varit utan hennes hjälp. Utan henne hade jag fortfarande tragglat med hur man räknar ut koncentrationer, men tack vare henne så har jag lärt mig en hel massa saker idag :') Dock inte nog för att typ kunna fara å göra provet, men 1000ggr mer än vad jag kunde innan idag. Så tack sandra för att du orkar med mig å min tröga hjärna :')











pusstjiing

Hold on

puuuh! Äntligen hemma, så jädra slut! Ojjojjojj, vilken stressig dag! Onsdag innebär börja 8.15, 3 lektioner, sen lunch, 2 lektioner, sluta 15.30 ;o kom hem nyss, (18.50) å har varit borta sen kl 7.20 i morse. Varit hem i typ 20 min kl 17.00... skola först å fick reda på mitt nationellaprov resultat i matte. VG+ blev det, 2p från mvg ;s nöjd iaf :) Sen körde bussen iväg mitt framför näsan på mig å emma å de ledde till att vi fick gå till stan å gå runt där å hämta en grej på doffi till samuel, å allt detta med min äckel-onsdags-väska som idag vägde 8,5 kg ;o jo nivet vi naturare vi blir grymmt tränade av att bara promenera runt på skolan å gå å bära upp en 8,5 kilos tung väska upp för 88 trappsteg ;)  kom hem kl 16.45 å åt lite mat, sen stallet, nu hemma. å NU blire å kolla 90210 innan jag svimmar av stress å utmattning ;o sen kanske om jag hinner, eller nä de kmr jag inte.. men sen blire väl top model å efter det lite kemi. så sjukt stressad över det. men på fredag är det förhoppningsvis över om jag nu inte failar å får ig å omprov.. ;o

Cause an empty room
Can be so loud
There's too many tears
To drown them out
So hold on 
Hold on 

When you love some one
And they break your heart
Don't give up on love
Have faith, restart
Just hold on
Hold on
  

Pusstjiing                                                                                                                                                                                     

Because you make me believe in myself, when nobody else can help

Första dagen någonsin på gymnasiet med estetiskt val. Det innebar mkt. En ändrig i schemat till att börja 8.15 med bild, efter det, 2,5 timmes hål å därefter spanska å matte. Joobbiiigggt.. däremot var det faktiskt kul med bild, men som vi hade innan var bättre. Började då 12.40 å slutade 15.10.. ajja, de är väl smällar man får ta..

Efter skolan blev de å fara med emma å sandra till emma å pluggaa ;b men gissa vad? När vi öppnade dörren till emma, så kom en ljuuuvlig doft som gjorde en allderles glad! Emmas mamma stod å gjorde vaniljbullar, så vi tog varsin vaniljbulle å ett glas mjölk till att börja med! haha resten av kvällen gjorde vi en massa, åt mat, pluggade, pratade, skrattade, å lite annat kul! haha. tro det eller ej, men jag fick sandra å emma å sjunga med i jonas brothers å britney spears!! HAHAHAHAHA de va så kul så jag höll på å dö! x) vad kul man kan ha alltså!
Dessvärre har jag inte kollat oth eller gossip än, men det blir nuu! för nu är det precis klart! ;D

pusstjiiing

I'm slipping into the lava

..and I'm tryin' to keep from going under
Baby, you turn the temperature hotter
Cuz I'm burning up
Burning up
For you baby

(bara för sandra å emma som har haft dehär på hjärnan all-day pga miig HAHA)
men sjukt bra låt, I löööv it (L) höhö

Nu har jag ny header igen. men vill ha en ny, igen! Är det nån som är bra på dehär med photoshop som har lust å hjälpa mig lite, eller typ göra en åt mig? ;o det blir alltid så fult när jag gör det själv så jag får typ ångest ;s

kollade just på idrottsgalan, åååååh, va jag älskar böörnieee! <3 Björn är bara så söt så jag dör. serri, en bäbis, hahaha
jerringpriset gick till rätt vinnare, jag röstade på henne tillåme! Go Charlotte Kalla!!! Vilken människa, helt otroligt.

Pusstjiing


And everytime you smile, you laugh, you glow

Måndag 19 Januari -09

Måndag --> blää! skolaa..
faktiskt så hade vi väldigt lugn dag idag. De första två lektionerna kollade vi film (dubbelengelska fick vi ha ist för engelska å svenska) Vet inte ens vad filmen hette (va typ nå blablabla Las Vegas x), Johnny Depp var  med i den men den va helt sjukt, ofantligt dålig ;o se den INTE! De va typ två stycken som for runt å tog droger runt hela las vegas... hade som inte nån själv handling eller så.. ajja nog om den dåliga filmen!
På matten började vi med Matte B - scary..

Hehe. jag i ett nöötskaal
 - Sandra: Åååh! Jag har typ börjat bli helt korkad! ;o
 - Emma: Jaa! ;b
 - Jag: Jaa, du får tillåme fråga mig ibland! :)
 - Sandra: Javet, det är ju konstigt.
 - Jag: Nu får du veta hur det känns för mig, jag är alltid den korkaste! :)
 HAHAHA
 De va dedär korkaste som var så himla kul, jag kan typ inte svenska nåmer! Säger  typ legade istället för låg heela tiden, sen korkaste istället för mest korkade  osv.. What happens?



Igårkväll var det live-chat med jonas brothers! ;D haha dom sitter i en webbcamera  åsså får man ställa frågor, åsså svarar dom, men eftersom att det va ca 8 miljoner  st som va där så vare lite svårt att få svar på sina frågor, fast min enda fråga fick  jag väl på sätt å vis svar på. De ska på en turné i Europa, å dom skulle till Norge,  så jag antar att dom kmr till sverige då! ;D
hoppashoppashoppas :) 
De sjöng en låt också live, Nick spelade gitarr åsså sjöng dom Hello Beautiful.
Hello Beautiful
Its been a long time
Since my phone's rung
And you've been on that line
I've been missing you
It's true


Har kommit fram till att just nu är det så grymmt många filmer jag vill se, å de flesta går typ på bio å nån kommer ut snart så de går inte å ladda hem å de är för dyrt å gå å se dom som är på bio.. jag vill verkligen se dom nu! T.ex. Benjamin Buttons otroliga liv, Camp Rock 2, changeling, bröllopsduellen, revolutionary road, 17 Again,  Hannah Montana - The movie x) m.f        Nån som har lust å bjuda? ;D

Ska väl ta tag i denna pluggning nu... har dragit mig för det. men i morron äre spanska läxförhör, å på onsdag historia- å engelska läxförhör å fredag gäller det stora kemiprovet! It's scare the hell out of me ;s


pusstjiing

Cause I’d rather just be alone, If I know that I can't have you

Låång dag! Klev upp klockan 6 å for till stallet vid 7 med mamma å pappa. vi checkade läget och beslutade om att inte starta bollan då hon hade två ganska rejäla sår, så hon blev kvar hemma!
Däremot fick inte jojje nån vilodag utan det bar iväg till umeå! I bilen sysselsatte jag mig med att kolla Heroes säsong 3, lyssna på musik å sova ;D
Jojje blev oplacerad men han var totalt instängd å hade inte en chans att komma ut, men han hade alla krafter kvar. Typiskt! Men men, så kan det vara ibland. Värre var ju då att (knäpp som han är) "slutar" han springa efter mål när han slappnar av, så på nåra meter hann han trampa av sig ena framskon å trampa sig på bakbenet, å de va inte bra.. såret kan bli svårläkt å hoven börjar bli vädigt... hmm.. trasig nu ;s
Men han gjorde ju inget fel jojje, han var superduktig å såg jättefin ut så det finns inget att klaga på mer än att han hade kunnat få ett annat lopp samt skippat dedär med  å dra av sig skon åallt ;b hehe

Hemresan gick superfort, jag kollade ett heroes avsnitt, sen sov jag typ nästan 2 timmar ;o jag brukar inte kunna sova så länge mitt på dagen, men jojjomen! Så när jag vaknade var vi nästan hemma. Nu sitter jag i soffan å väntar på att klockan ska bli 23.00..... :) :)

Förresten så börjar jag få lite kommentarer nu --> suuperkuul! ;D Så kommentera på nu, det är jätteroligt att få ! :)

Pusstjiiing


The truth hurts and a lie's worse

James Morrison - Broken Strings = tusiken vilken great låt! :)

Ingen speciell dag alls.. Stallet med sötalva å de va kul, haha hon är så himla gullig alltså! Idag tog hon in alla 3 hästar (jag gick dock breve henne hela tiden) men ändå, hon var nöjd-tjej_03 x) Mockning, borstning, smorde lite helosan i karlederna så det inte blir nå sår. Alva sjöng "The boys are back" typ hela tiden, å snackade endel med Lars-Axel också ;b

Har inte börjat plugga än, men jag orkar för sjutton inte bry mig. Jag är så less, trots att vi just haft lov.. jag får ta tag i det nån annan gång! :)

Juste, för de som vill veta så är bollan lite skadad så hon kanske inte kan vara med å tävla i morron ;s Hon har trampat sig på kronranden, såå.. vi får se hur det verkar i morron, jag tror dock inte att det gör ont när hon springer, men man vet ju som aldrig. Vi ska ju liksom dit med jojje så man kan ju ta med henne å verkar hon ha ont får man stryka :)

Krya på dig älskipälski <3

Pusstjiing

I need you like a heart needs a beat

Kort men intensiv dag! For raka vägen till konvux där vi skulle  göra matte nationella! åh herregud vad nervös jag var å första  delen gick väl ok, satt tiden fullt ut, typ 2 timmar.. sen vare dags  för andra delen, å den kändes faktiskt helt bra! Jag fick typ  chocken att de kändes så pass bra ;) så jag är ganska glad-tjej,  jag klarade en svår uppgift på nationella faktiskt, å javet att jag  har rätt, fått det bekräftat ;D yeey!
Vill byta textstil här på bloggen för det känns som att det är  jobbigt att läsa.. är det de? De kan vara mina ögon också, nivet,  ja ser ju inte så bra utan glasögon x) höhö
På bussen påväg hem kände jag att jenny skulle hoppa på, å  såklart så vare så! :) Har inte träffat henne, inte ens sett henne  sen i hmm.. Söndags tror jag ;o shiet, det är verkligen nytt  rekord!

Nu sitter jag här hemma då å har inte så mkt å göra, eller egentligen har jag hur jädra mkt som helst å plugga. men det  orkar jag inte serru! ;) efter 4,5 timmes intensivt tänkande + skrivande, så är hjärnan ganska mosad :)
Kollar runt på gamla bilder från när jag å jenny var i örebro för ett  år sen hos mormor å moster, det var så himla kul alltså! :) haha å som ni kan se på bilderna var vi lite.. hmm.. knäppa x) finns endel oserriösa bilder från den resan haha ;b ex. --->

men jag får typ daaamp när de blir sådär konstigt med bilderna,  vet inte vad som händer, det bara blir så ;o snälla hjäälp!

Dagens låt: Missy Higgins - Where I stood, för att det var såå länge sen jag lyssnade på den innan idag, men åh va bra den är <3

     
       

             

We won't say our goodbyes, you know it's better that way

  • kommande vecka lite kort:
  • Idag: Pluggade på skolan lite, halvsov på spanskan å slutade 12.35 :) Mitt mål är att göra en spanska uppsats, göra klart datakunskapuppgiften som skulle in förra veckan, plugga lite matte inför morgondagens nationella! ;( Tråk-dag med andra ord...  Dessutom skulle min moster fyllt 50 år idag om hon hade levt... vi tänker på dig! <3
    Fredag: Matte nationella på konvux, slutar senast 12.30 :) hem åsså till hästarna å pyssla med dom, sen blire good mat hemma (kött å potatisgratäng förhoppningsvis) å TV på kvällen. Tv är typ livet när det är skola ;) <3 Sen kommer ju paapi hem också!
  • Lördag: Känns som att det är den enda "oplanerade" dagen, som dock blev planerad nu. plugga  äre på den dagen... ohh! jättekul att plugga mitt på en lördag!? sen blir det nog å träna hästarna å kanske en själv, om jag har blivit frisk :)
  • Söndag: Umeå med bollan å jojje :) Dom ska vara med i samma lopp så vi får hålla tummarna att det går så bra som möjligt :) Umeå = borta hela dagen = INGE PLUGG! ;D;D
  • Måndag: Tråk-skola, å när jag kmr hem blire mer tråk-skola.. har nämligen så sjukt mkt den här veckan!
  • Tisdag: Skola å spanska läxförhör, glosor å typ nå andra uppgifter skulle man kunna;s Hem --> pluggggg....
  • Onsdag: Historia Läxförhör, upplysningen... hem ---> plugggg...
  • Torsdag: Skola, hem ---> plugg, sista spurten nu!!
  • Fredag: Nu gäller det! Fetingstora Kemiprovet ska sitta i skallen! å dehär är verkligen, superstort ;o lite av det vi ska kunna är; Räkna  -mol & -koncentrationer och -tryck, veta om det är dipol-dipol bindning, vanderwaals bindning m.m.m..


Jag är ju så att jag tänker att jag ska plugga, heeela tiden! men så gör jag aldrig det åsså börjar jag typ vid 00.00 tiden å det är inte bra.. för med dehär schemat har jag inte tid å sitta på nätterna å läsa.. ;( Sen får jag sån ångest när ja inte utnyttjar lektionstiden.... ååh! hur dum får man vara?

dehär vara bara tråk-tråk-piss inlägg å inte kul alls å läsa men ni får stå ut med det för jag ville bara få ut det ur hjärnan. Det känns genast som att man har lite bättre koll, å allt trycker som inte i huvvet på samma sätt! :) Annars ligger det bara å nöter å nöter å nöter å sätter sig i psyket å sånt hatar jag! ;o

Idag ska jag vara duktig!



Check this out!

haha allderles för söt tjej alltså! --->  http://www.youtube.com/watch?v=xbhJAMXH3V4  (om ni undrar vad hon "sjunger", så äre alla USA:s 52 delstater, och hon missar inte en enda! )
och en tjej jag inte kan sluta beundra, 10 år!! --->http://www.youtube.com/watch?v=bl6O9rHK7HA



Sometimes, all you need is one

Hemma idag ännu, förmodligen sista dagen! Känner mig rejält på bättringsvägen - sköönt!
idag äre tisdag <3 --> one tree hill (avsnitt 14, säsong 6) + gossip girl (avsnitt 15, säsong 2)! å det får bli nu! om ni undrar vrf ni kanske inte sett dom avsnitten, är det för att dom kom ut för ca 5 timmar sen ;D Skulle se med jenny å maria ikväll men nu är jag ju inte i skolan så jag kollar nu ist, sorry girls! ;/
Förresten, checka in akrobatisk tjej;
Taylor Momsen (Jenny Humphrey i Gossip Girl) flyr från papparazzis efter hon varit på gymmet!




Holy shiiet! One tree hills avsnitt vinner över gossip girl, den här veckan med! x) Ojojjojj, va bra det var! Men jag får hetsss när jag inte hittar låten som är med typ i slutet, jag lyssnar å lyssnar, men låten verkar inte ens finnas, inte på letssingit iaf ;o den är suuperbra!

"It defenitely would be... it would be... yes.."

Revolutionary Road



Kollar runt på youtube på ellen show, å kollade just när kate winslet var där. Hon har blivit himla vacker måste jag säga :) Ser verkligen fram emot å se Revolutionary Road med henne å Leonardo DiCaprio, jag tror den är suuuper! ;) Så om nån har lust å se den å bjuda mig, äre bara å höra av sig ;) haha
HAHAHA  åsså plötsligt kom detta! så sjukt kul, ni måste kolla! ;) Britney and Ellen




I Can't come down

tjoo!
ännu en sjuklig dag. Jenny har varit här å varit med alva, hahaha, för alva ville va med henne :)
annars har jag mest.. inte gjort nånting.
Tänkte, i brist på annat länka till nåra riktigt bra låtar som jag lyssnat på idag! :)
Embrace - I Cant come down
One Republic - All we are
Pink - So what
Jonas Brothers - Play my music
Jonas Brothers - Can't have you
Demi Lovato feat. Jonas Brothers - On the line


fyller kanske på eftersom :)


Home sweet home

Äntligen hemma!
jaa, de har inte vart den bästa resan för min del. Jag var dum nog att fara i fredags, för redan i umeå kom febern tillbaka... å de blev inte bättre, snarare tvärtom. När vi kom fram å hade lastat ur honom å selade (för pappa skulle bara ut å jogga med honom efter den långa resan) så kände jag hur matt jag var, yr, mådde illa osv.. när pappa for ut gick jag å satte mig i bilen, men när jag var påväg till bilen började allt blinka å de kändes som att jag skulle svimma.. de enda jag önskade var att jag var hemma. det fanns inte så mkt å göra, jag var ju redan där. När pappa kom tillbaka med jojje, vilket gick väldigt fort, skulle vi å äta. Pappa å Kenneth (Pappas bror) var superhungriga, men inte jag. Inte det minsta. Det sista jag kunde tänka på var mat. Kenneth tyckte vi kunde äta på bergsåker, men jag ville till hotellet å sova. Pappa ville det jag ville så vi for till hotellet. De ville att jag skulle med ner å äta då vi inte hade ätit på ca 10 timmar, så jag va tvungen pallra mig med dom, så jäädra frusen som jag var. Då ja inte ville ha mat alls blev det kötbullar med mos. 140 spän ;o sen åt jag typ 4 köttbullar å lite mos, sen orkade jag inge mer.!?   ;o
Så fort jag hade ätit så sprang jag upp till rummet å sov i 20 min, å sen var de bara å fara tillbaka till bergsåker - å jojje!
Hade jag inte vilat dedär minutrarna hade jag aldrig pallat hela kvällen. Jag ville bara att loppet skulle vara över så jag fick fara hotellet å sova.
Efter värmningen sa kusken; "Han är ju bedrövlig, han tar ju inte ett travsteg!?"
åå jag bara; ohh noo! men han brukar ofta göra så, eller, alltid, rättare sagt, men skärper sig alltid till loppet. Han springer med andra ord inte mer än han behöver!
Det fanns inte mkt å göra mer än att vänta 1 timme tills loppet skulle gå. Jag gick å satt i bilen ett tag för att ta igen mig lite.. selade på, sen vare äntligen dags för start. Ojj va ja tänkte på allt då, blev så orolig att han kanske skulle vara lika dålig som i värmningen.. skulle han vara fin som alltid eller vad? tänk om han tytp galopperar eller tjorvar åsså har jag farit hit i onödan!?
Hann inte tänka mkt innan loppet var igång! (Nu kommer lite travspråk) Han var i typ 4 ytter å 1200m kvar gick han fram i dödens å hade slagit ledaren 500 kvar. Dom kom in på upploppet å han ledde, kusken satt blixstill å rörde inte ens på sig, bara höll i han ordentligt! 70m kvar till mål kmr en häst flyygande längst ut i banan, å jojje är så knäpp så han bromsade till lite just innan mål. och det förlorade han loppet på... men shiiieeeeet vad nöjd jag var! just för tillfället kände jag inte av min 40 gradiga feber det minsta å glädjetårarna kom rinnande ner för kinderna när han kom joggande ut från banan. Han var inte ens trött ;o åhh! tänk om han bara hade tagit i LITE mer så hade han ju vunnit, för marginalen var inte mer än ett huvve! Kusken bara skrattade å var glad när han kom ut å sa; Han vinner dehär lätt, men han bromsade till just innan mål. Han är helt okörd. Men han kändes kanonfin! ;D åååh! Järvsö Jo, han veet näre gäller <3<3


 Jojje till höger, nr 12

Jag var som en solstråle ett tag efteråt också, men sen började vanliga känslorna komma tillbaka å jag började må dåligt igen! Väl på hotellet tog jag en efterlängtad dusch i 40 min! haha rekord ;) Sen frös jag som ett as. Pappa ville att jag skulle äta nååt så han köpte en macka åt mig, jag åt halva, la mig i sängen med fliströja å filt å täcke, å somnade. När pappa kom in (de hade varit vid datorn ett tag) så sov jag å jag var kokhet. å frös som tuuusaaan! På morronen var det ännu värre. frös ännu mer..

ajja, nog om hela den där resan. Jag är iaf hemma nu å jag fick en reskompis hem också, Fredrika :) Det var trevligt!
Så gott som hela tiden önskade att jag vore hemma ist, så nästa gång stannar jag. Det som gjorde att det var värt att åka var defenitivt att jojje blev 2a ;D
Glöm inte att under resans gång, från att bilen rullade från och till alvik igen, tog jag Alvedon var 4 timme, rinexin morron/kväll, molipect 4 ggr/dag å bafucin kanske.. ahh, har inte koll på de, men många vare!

De var tänkt att jag skulle åka nu ikväll till Maria, hon har värsta tjejmiddagen å allt! men jag orkar inte! Mår så grymmt dåligt! Vill inte äta, bara fryser, eller så är det huuur varmt som helst, men för de mesta fryser jag. Inte nog med att jag inte vill fara med 40 graders feber, när jag inte har matlust kanske det inte är så kul å fara på en tjejmiddag med förrätt, varmrätt och efterrätt!
Mamma tror jag har fått nån ond influensa, å jag har verkligen inte tid med det för jag har nationella i matte på fredag å min hjärna pallar inte å plugga för den är typ dööd. så jag får hoppas på å bli frisk så fort som möjligt!

Jaaa, gaaanska långt inlägg kan man säga. Men det jag ville säga var nog ändå, att ja skulle ha stannat hemma ist ;b

Why did I let myself believe, miracles could happen

Jaa i dehär fallet.. gud  måste ha hjälpt mig i natt! Vaknade typ 100ggr så tillslut kl 03.00 tog jag febern, 39,7° grader, damn!
Det var kört. Jag kunde ju inte åka till sundsvall med 40 graders feber... ajja, jag tog 2 alvedon å sov ända tills jag skulle upp, typ 06.00. Kollade febern 37,7!? Tror ni ja vart liiite glad eller!!!!!? ;D shieet, det måste ha hänt ett mirakel, 2 grader på 3 timmar? funkar för mig ;)
Så de blev trots allt en sundsvallstripp, å kul blire! älskar att träffa allt travfolk å prata med dom! :)
vi åker på en halvtimme å sen bäre av till sundsvall efter vi har hämtat jojje. Håll gärna tummarna för honom. Han springer i V65-6, DD-2 ;D Går på tv4+ kl 21.30.



Roibos - Vintersaga

- får göra min dag, tillsammans med allt "knarkande" å dubbla täcken + duschen + mamsi såklart ;) They'll make me better!
har ni inte smakat roibos - vintersaga (ett thé) så måste ni göra det, de är helt obeskrivligt, underbart gott. å jag som inte ens är nån thé-fantast på nått sätt. men dehär alltså.. yummie! :) finns på théshopen i smedjan!
alla som har fått smaka det älskar det ;)




A little bit longer, and I'll be fine

sjuk idag, jävla skit säger jag bara! det gör inget för skolan, för vi har bara en lektion idag, men imorron typ kl 7 på morronen ska vi ju till sundsvall!!! måste verkligne vila idag så jag kan bli lite friskare, för nu mår jag inte alls bra! piss-dåligt! ;o usch!
Jag har feber, ont i halsen, men typ värst så fryser jag som ett as!? Hade för tusan 3-dubbelt med täcke på mig inatt, men ändå har jag frysit.. Har nog glömnt bört hur det är att ha feber för det va helt länge sen jag hade det...

Här i min sjukliga ensamhet kollar jag lite på Jonas Brothers (<3) som ska komma ut me värsta grejen i februari, typ en film från deras tourer osv, den heter typ Jonas Brothers The 3D Concert Excperience ;D Ja håller alla tummar å tår att dom ska komma till sverige i år, för dom sa att dom skulle göra en world tour! ;D I like that ;)
Lyssna här alltså, en av deras bästa låtar: When you look me in the eyes

Just nu verkar det inte bra. som jag mår för tillfället varken får eller orkar jag åka till sundsvall i morron.. men vi får hålla tummarna för ett mirakel! jaa, de måste faktiskt till ett mirakel för att jag ska bli frisk å kunna åka.. Går på medicin 24/7, ipren/alvedon, rinexin, molipect - knarkar? ofc ;)



.

Hello beautiful

Måste bara visa en på min knäppa-underbara-mysiga-lilla-älskade-super-vän <3
Järvsö Jo <3




På fredag drar vi till sundsvall å tävlar :)

(Hade ingen bättre bild på den här datan, men nog är han fin alltså, min lilla knäppis)



- Hey baby, daddy is home

tjoo!
Höll mig vaken hela natten nästan å kollade matchen, utan att somna :D bra gjort av mig! dessvärre loosade ju sverige, men jag tror sverige hade vunnit om det inte vore för s*r-j*vl* domarna! ;o Hade inte kanada fått spela så sjukt fult som dom fick, så hade dom inte vunnit sådär "lätt", tänk bara alla dedär gångerna de for på Markström så han flög allvärldens väg!? vad äre som pågår egentligen???

ajja, fick lite sovmorron ändå, klev upp typ vid 10.30, sen bar det av till pållarna som även idag hade träning på schemat! eller, bollan å jojje, synna tar vi om vi hinner, hon är ju dräktig så det är inte fullt lika viktigt för henne :)

Idag så är ju dagen jag väntat på i typ 1,5 månad nuu.. igår kom ju faktiskt one tree hills å gossip girls nästa avsnitt ut i usa, å ida gick de å ladda hem! så de måste typ ha varit dagens höjdpunkt! å bra vare, kan jag säga er gottfolk! Båda var huur bra som helst ;D de hade en svacka där ett tag, men nu är båda mkt bättre igen :)
imorron kan ja även ladda hem 90210, exciting!

"Sometimes people have to cry out all the tears to make room for a heart full of smiles"



So what?

Hockey idag, för hela slanten kan man väl säga! men det börjar dåligt ;o Luleå förlorade ju med 2-6 mot Djurgården, mot självaste 08;orna!? ;O vad händer lule??? Efter andra perioden orkade ja inte sitta kvar på läktarn utan gick till Lougen å chillade med Tony  ;b haha de va så trångt på läktarn, mkt skönare i lougen, iaf den här gången x)

Det bästa är ju då kvar, JVM, å sverige kommer spöa kanada plättlätt ;) de finns helt enkelt inget bättre lag än sverige i JVM.. just nu iaf ;D Kom nyss hem från coop arena å har nu bänkat mig framför bronsmatchen mellan slovakien å ryssland. Kommer kanske sova eller kolla film tills sverigematchen är för annars kmr ja va döööd i morron för jag måste upp tidigt! ;o ;s anyway, håll tummarna everyone! 

.

it's like I'm walking on broken glass

Ändrar om hära, igen, men jag bara klickar överallt å trycker i nå siffror typ, såhär vill ja inte att de ska se ut ens.. men jaja, nu orkar jag inte mer för idag. Kan inte nån bara säga hur man sätter en bild där högst upp!!!? ;O ;o


.

2009

Först måste jag säga förlåt för mitt dålia bloggande, jag har verkligen inte orkat bara! inget annat,

jag har haft otroligt mycket för mig men jag orkar inte säga allt, tar de bara i stora drag!

29 December; min födelsedag = flickor hära på fiikaa å prat å det var mys :)

Nyårsafton; Hos min kusin Indra i skäret, helroligt tills jag fick reda på att det inte blev att åka till stan för mamma å kicki vart typ sjuka, fick feber åallt ;o å jag som hade sett fram emot å fara till stan åallt! fy tusan vad surt! ;(

Första dagen på 2009; Sov till 10.59, sen vart det bara chill, stallet, å ännu mer slappt!

4 Januari (idag); Sov till 9.48 trots att jag somnade 21.00 igår ;o jag vet, HELSJUKT tidigt, typ rekord av nå slag! Jag som ha gått å lagt mig 02.00-03.00 i typ 2 månader nu, så det var huuur skönt som helst igår, men synd vare för jag hade hur mkt som helst som jag skulle kolla på TV, men då missade jag juuh ;o antar att Lule matchen mot skellefteå gjorde mig sömnig. Usch! skulle även se Junior VM matchen, Sverige - Slovakien, men nejj, då sooov jaaag! å på morronen sa mamma å pappa att jag hade missat vääärldens maatch! ;O tyypiskt! Det ska alltid va nån super-undantags-match när jag missar den.. Sverige är så jävla bra i JVM alltså, ojjojj, vilka framtida lag vi kmr få ;) har blivit superinsatt i hockeey nu så ni veet! ska på matchen i morron btw, ;) hehe

Sen iaf efter jag vaknade blev det lite städning åsså kom charlott å sina två barn, jakob å andrea å lekte me samme å alva. Jag å papi for till hästarna å när jag var där så ringde mamma å kollade när kladdkakan som jag hade inne i ungen skulle ut, haha, ooops, den skulle ut 13.15 men blev lite torr då den fick vara inne till typ 13.35, smaaart av mig å glömma den i ugnen! Den gick dock å äta men när vi kom hem från stallet så gjorde jag en ny, hoppade i duschen, så fick vi mer främmande av Mia å hennes syrra å en annan. Gissa vad vi gjorde dåå ?
Vi planerade England - London resan! Äntligen är de bestämmt att vi åker den 7 April ;D
Jag, Mia å hennes syrra Joy ska åka till England å hälsa på deras mormor å morfar (som bor typ 1 timme bort från London) åsså ska vi vara i London typ nåra dagar också. Sen massa annat kul också! ;) längtar redan!! hehe
Vi kommer åka den 7 April å komma hem 15 April (vi har påsklov från 13-17) å anledningen till att vi inte åker senare är att Joy har lov veckan innan ;o i arboga har man lov v.15 (som jag tror är "den rätta" veckan) å här i lilla lule är det v.16. så vi far så att båda missar lite skola :) Hur som helst så spelar det ju ingen roll alls, missar gärna skola ;) haha

Vi anmälde Bollan till V75 i sundsvall å Jojje till ett lopp dagen innan, men bollan kom inte med, bara jojje. Hade bollan kommit med å vunnit eller blivit tvåa hade vi fått åka till Frankrike, Vincennes, Paris, å tävla med henne, men nu blir det inget. Vi va första reserv förra året, jäävla skit att vi inte fick åka dåå! Vilken jädrans upplevelse det hade varit! ;o Tänk; Paris, med Bollan, lilla bollan å jag! På Grosbois, FATTA!? ;o det finns typ inge finare trav-ställe...

Nu ska jag äta middag

London - England, here I come!


         


bild 1; Grosbois, typ stallet eller nåt sånt. Sen vägarna där omkring är så himla vackra....
bild 2; Födelsedagsfikat hos mig :)

RSS 2.0