what a rainy ending given to a perfect day'

Gårdagskvällen var både rolig och tråkig. Den började bra, men slutade dåligt..
Förfesten hos Amanda P var väldigt rolig å man fick träffa lite nytt folk, riktigt nice (y)
Sen vid 11 begav vi oss till cleo, eller så bra gick de ju inte, fick köa i två timmar innan vi kom in. dock vare kul å köa för man pratade med endel roliga människor t.ex. en amerikan som skulle uppträda i globen i oktober i dans, å nåra andra som vi hade allsång med å massa kul, vi drog typ igång halva kön :)
När vi väl kom in så vare supercoolt där inne, men vid halv 2 började jag känna att jag vill hem, va helt trött.
Men gurra hade fullt upp å hennes pappa skulle komma klockan 3. Satte mig på ett ställe och tog upp mobilen, jahappp, då va den paj! trodde ju att de va slut batterier men de vare inte. den hade helt dött. iåme de kunde jag ju som inte gå nånstans för då skulle inte gurra få tag på mig. så de va bara å sitta där å vänta.
Sen hände de hemska saker där vid halv 3 så jag blev typ rädd. men gurra kom tillslut å vi pallrade oss hem! skönt de va å sova kan jag säga!

Idag har jag tränat hästar och varit på hockey med Erik x 3 och Martin. De va även två till men vet inte vad dom heter. Kollade luleå-södertälje å de va så jävla kul att dom vann! stämningen va på topp :)
Sen kom pappa och hämtade mig å nu sitter jag här å fryser ;s

Vi har kommit på att jag har troligtvis drabbats av nån stress-grej för jag fryser hela tiden, äter inte mkt, är trött osv.. hoppas det lugnar ner sig lite på skolan så jag kan slappna av en aning.

nu ska jag snart kolla Royal Pains med mamma och en vaarm flisfilt :)

/A

:'(

Min älskade iphone har lagt ner verksamheten. Igårkväll pajade den och jag har inte fått igång den. ska gå till telia med den idag och håll tummarna för att dom kan fixa den! Medan den är på lagning så har jag min gamla sony ericsson mobil. Inte klagar jag på den inte men jag har ju alla mina bilder, musik å kontakter på iphonen.
Det innebär också att jag inte har någons nummer så ni får höra av er till mig om ni vill något, har fortfarande samma nummer!

/A

How 'bout a round of applause

Tjaoo!

Jag har klippt mig. jeuup. inte mkt, så lite som de bara gick. men trots det verkar alla se att de är klippt fast de bara är klippt 2cm..!?

skolan är bara förjävlig. vad sägs om 10 sidor efter i matten, 20 uppgifter efter i fysiken, miljökunskapsredovisning på fredag eller måndag å har inte ens börjat med va ja ska prata om, spanska grammatik + ord å text å inlämningsuppgift å skit till fredag.
juste, glömde att jag gick natur
då har man inget liv,

men på fredagen händer det nåt efter skolan som slutar kl 17.00. Det blir å gå ut på Cleo med mina favvorit-tjejer minus Jokki som är å hare underbart i Grekland. eller cypern är det kanske.. hmm, hur som helst har hon det grymmt bra å varmt åallt. hon lovade att bada för mig :)

Har hunnit med att träffa bella med sandra å emma. det va länge sen å de va riktigt trevligt :) samma dag hann jag göra ett till hål i örat, köpa ett par favviiii-leggins från gina (finns inge skönare att ha på sig!), ett linne från gina å en kofta från vero moda. allt i svart ;s
om inte jag varit blond borde folk gått runt å undrat om inte jag va deprimerad.. ;s

På tal om något helt annat börjar jag bli lite småless på farmville, OCH mina älskade serier har ju börjat nu.
oth å gossip att se fram emot på tisdagar. 90210 på onsdagar och den nya The beautiful life på torsdagar. Det gör mina dagar faktiskt. Att sitta på bussen påväg hem å tänka, jaa, nu har de nya avsnitten kommit ut! lite annat att göra :)

Rihanna är förjäävla braa <3 Take a bow.
/A

You never did give a damn thing honey'

Taylor Swift. Fan va bra hon är. lyssnar jättemkt på hennes gamla album som heter Taylor Swift. Tips på bra låtar från den skivan;

Cold as you

The outside

Perfectly good heart

Invinsible

Jaa, ja skulle kunna fortsätta en bra bit. alla är typ bra! skön röst, perfekt på kvällarna ;)


såå, kan ni gissa vad jag gör? joo, lyssnar på taylor swift å har tänt nåra ljus å hare bara myysigt! (a)

Har hunnit kika på oth å gossip idag på morgonen innan skolan, jaa, jag hade sovmorron ;) haha de va bra fast oth är lite weird.. kommer nog förbli så också. Det skulle inte ha blivit en säsong 7 tkr jag.
Vi hade bara en lektion idag som började 11 å slutade 12, så sen drog jag med mig frida från klassen hem å vi for ut å körde jojje i finvädret!  25 grader varmt!??? vad händer!? men de gillar vi!
Frida har aldrig åkt häst så de va första gången, även hon höll i tömmarna till min lilla prins ibland, å de gick fint! (y) hoppas hon tyckte de va kul, hon sa då de iaf! ;D hah,

I helgen har ju jag varit sekreterare till domaren på unghästutställningen i boden. Domarn va tydligen jättenöjd över mig så jag har fått mail å allt om det, kul å höra så man får veta att man inte gör bort sig! :)

Jag har även blivit friskare, nu äre minsann bara näsan å allt jävla snor kvar! hah, men snart är jag frisk people. å gissa vad som händer då? joo, jag ska börja träna!

Några vet vad jag pratar om nu men orkar inte förklara här för er som inte vet, säger bara; min matlust är typ tillbaka igen! :)
haha, ni fattar nog även fast ni inte vetat nå om de innan.
fan va tjorvigt. ajja.
har tränat klart på engelskaglosorna vi har till i morron, så nu blire nog å fortsätta chilla med taylor swift.


men juustee! jag ska ju klippa mig i morron å behöver lite hjälp. på längden ska jag ta så lite som möjligt, sparar ju till låååångt. då är frågan hur jag ska göra med min lugg. rak? sne? ;o

 


/A


With one little action the chain reaction will never stop'

Jaha, då var abisko resan avklarad. och sjuk är man..
men fan va kul vi haft det. jag säger bara en sak; min klass är bäst i världen! ;D


På tisdagen vandrade vi typ 2 mil upp å ner för ett berg. de var ganska kul ända tills vi skulle nerför. då fick jag skavsår så jag bara ville gråta ;s men ner kom vi! tur det. Onsdagen va vi å hälsade på atlanten i norge, haha, vi leta massa sjöstjärnor å grejs. Men de bästa av allt måste ju ha varit kvällarna med klassen. Vi gjorde inte så himla mkt egentligen, vi typ bara spelade kort, pratade å skrattade haha. Jag å frida har även mimat till love story i takt i bussen, HAHA, Affe trodde vi va knäppa eller nå xD


Det vore kul å räkna ut hur många timmar som spenderades i bussen på denhär resan..? vad kan de ha blivit.. 24 timmar? minst! ;b men de funkade det också trots att många sov under den tiden haha ;)
Det kommer nog bilder sen, eller så får ni kolla på andras bloggar. '

ikväll är min kompanjon mister sjuk å vi är med spotify. Jag älskar spotify, musik är ju livet ;)
Martin tipsade mig om Trapt - Only one in color, riktigt bra faktiskt!
och jag kan inte sluta lyssna på Evermore - Running,


nu ska jag sova,

/A


I drove for miles and miles, And wound up at your door'

Min favvitjej i hela världen har tagit köörkorteet!!! Grattis Jenny ;D

Gårdagens namn; Zlaaaataaaan!!!
haha, fan va glá ja blev. 93min & 5 sekunder ;)
Hade ångest om jag skulle på kulturnatten eller kolla fotboll igår, de blev fotboll. Åker ju i morron till abisko så kände att jag va tvungen stanna hemma å vila upp mig lite. har räknat ut att jag kommer va så jävla trött nästa helg ;o Vi ska kliva upp 06.00 varje dag i abisko, gå typ en mil per dag, komma hem på torsdag kväll sjukt sliten, sen upp på fredag å gå till 5. nämen hörrni, tummen upp för det (y)...

Igår;
Jag; Alva, spring å kolla med pappa å samuel om ungern har gjort mål!
Alva; Okej! (springer iväg å kommer tillbaka), nää dom hade inte det :)
Jag; men joo, de har dom ju. Ungern har ju visst gjort mål..?
Alva; Vilken unge?? ;o
Jag; HAHAHAHA! XD

Jag är inne i nån oth period, kollar lite på säsong 1, så jävla bra. ni som inte sett måste seee! Jag är även, som typ måånga andra, inne i Farmville ;) hahah, de är ju så himla kul juu! har fått planera nu när vi ska till abisko så man får plantera sånt som ska växa i 4 dagar ;b

Just nu lyssnar jag på Maroon 5, she will be loved, så himla fin låt :)

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved

Tap on my window, knock on my door
I want to make you feel beautiful
I know I tend to get so insecure
It doesn't matter anymore

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want


Igår stoppade vi ihop alla fyra hästarna! var orolig att de skulle bli kalabalik då synna vaktar jevne så jäklarns mycke, samtidigt som hon vill vara ledaren. hah, men det gick bra, man såg bara hur glada jojje å bollan blev, de sprang runt å gnäggade, sparkade bakut å va bara allmänt superglada! :)


nog börjar han bli mörk alltid!

/A


RSS 2.0