I gotta feeling that tonight's gonna be a good, good night

Nu är äntligen dagen här. Dagen jag längtat till sen jokkis 18-årsfest, vilket var i mars.. HAHA!

Jag har provsminkat lite på olika sätt, här är ett exempel, inte komplicerat alls, lite ovanligt för att vara mig men vafan, de är ju nyårsafton ;D

Jag planerar att ha sjukt kul ikväll med mina vänner :D vi kommer befinna oss i stan i en lägenhet för att sen gå till norra hamn vid 12 tiden och sen leta reda på nån fin efterfest ;)

hoppas ni får en härlig kväll så ni får sluta dehär året på bästa sätt :)

GOTT NYTT ÅR!

 

/Amanda


I’m wondering will I ever see another sunrise?

Veckans låt: Russian Roulette - Rihanna
grymt bra

idag äre min födelsedag å jag har fått många grattis genom sms, telefon och facebook, tack så mycket :)

Har fått en gitarr. Jag har alltid velat kunna spela gitarr, men nu när jag fick en känns det som så sent att börja.. men mamma ska ändå behålla den och jag kommer nog spela lite ändå. Det skulle va så grymt å kunna spela gitarr :)
Sen har jag fått massa pengar också, det gillar jag ju som ;)

Igår var jag på stan med jenny och bytte britney spears - fantasy parfymen till britney spears - circus parfymen. Sen lämnade jag tillbaka ett halsband och köpte en ny mascara, den som typ vibrerar ;p haha va tvungen testa!
Sen vare tänkt att jag skulle å se idol-erik idag i shopping men han spelar nu å jag fick ingen med mig :(

I förra inlägget glömde jag ju helt bort att berätta om lilla julafton med jennypenny å gurris :D
sjukt mys å jag fick pyamasbyxor, myssockar och lösögonfransar av dom. Har använt byxorna å sockarna typ konstant och lösögonfransarna åker på på nyårsafton :D

Dehär fick bli ett kort inlägg för jag har lite främmande. Får avsluta med några bilder + att säga att nyårsafton är räddad nu, så jävla skönt å det kommer bli sååååå kuul! :D



/amanda


All I want for christmas is you

Fett najs med julafton!
...och jag sitter i bilen påväg till sundsvall med pappsen.
I morron ska hästarna tävla så jag å pappa måste fara dit idag för det börjar så tidigt i morron. Så det blir att bo på hotel sen ikväll. Det tkr jag om, men hade mkt  hellre varit hemma med mamma, samuel och alva. men men, om vi har sjukt jävla tur i morron så kan vi få hem 60.000kr, inte så dålig julklapp det heller.
Sitter här med datorn och internet och hela tjoffset, så himla skönt att ha! Dessutom ska jag snart börja kolla grey's anatomy ;) vi räknar med att vara framme kl 8 kväll så jag har god tid på mig.

Fick öppna lite klappar idag på morronen efter att vi ätit "tomtegröt", lite av vad jag fått är;
En parfym - britney spears fantasy, luktar aaasgott men har ångest om jag ska byta den mot britney spears circus.. måste å lukta på affärerna i veckan!
Ett halsband
Mys-sockar som ser ut som en häst typ x) haha
Svart krage och vantar - Velat ha en krage jättelänge, och nu fick jag en av mommo och moster :D
Svarta sammet leggins från bikbok - som jag köpt åt både indra och jenny i julklapp! haha x)
En epilator - som har typ tre olika "rakblad"? eller vad man säger. ajja, här har ni den http://ilikebargain.co.uk/images/Braun%207781.jpg, har ångest över den dagen jag ska använda epilatorn, FY HELVETE VA ONT DET MÅSTE GÖRA! hahaha ;p
Pengar - 2000kr av mamma och pappa, 300 av farmor och farfar
Presentkort - 300kr på fröken april
Sen ska ju samme å alva få ett wii spel var så det räknar jag halvt som mina också. haha, samme ska få Fifa, typ fotbollsspel, och alva nå nytt mario. det blir keuwl!
är faktiskt jättenöjd med allt jag fått! :D

Ha en bra julafton alla mina söta vänner,
jag ska ha det så bra som det går här i bilen :)


/a

hey, i'm a believer

Någon annan än jag som tycker att vinnarlåten av idol, higher, är lite lik Halo med Beyoncé?
dedär piano, dunk,dunk,piano... osv. hahaha, bra förklaring va? ;p
Låten är iaf svinbra å det va då helt rätt att erik vann, han är ju bara helt sjukt bra! :)

I veckan så äre inte chill för min del som vanligt.
Tisdag: Skola, secret mission x 2 + plugggggggg.
Onsdag: Skola, pluggg
Torsdag: Skola biologiredovisning, plugg
Fredag: Skola fysikprov, secret mission, träffas med antnäsarna? ÄNTLIGEEEEEEN!!!! om det funkar för dom andra vill säga. håll tummarna :)
Lördag: Köra provlopp med Bollis i piteå på morronen, chilla eller plugga. förmodligen blir det de förstnämda fast jag egentligen inte borde men jag orkar fan inte plugga.
Söndag: Inlämning av svenska och engelska (som jag måste skriva i helgen men jag orkar inte det så de blir nog på lovet jag får göra dom! ;/   )
Måndag: Inlämning av engelskauppgift nr2
Lovet: Vänner, Hästar, Julafton i sundsvall?, plugga fysik (prov den 13:de Januari, skolan börjar 11), plugga matte (nationella 19 Januari), plugga mku????(redovisning den 11 Januari = FÖRSTA DAGEN EFTER LOVET!!), födelsedag, nyår i sundsvall? å sen är lovet slut. :(
döda mig.

Okej lite positiva nyheter. Idag var jag som en zombie på skolan, nu äre ju måndag igen å mkt i skolan så jag kommer ha svårt att somna denhär veckan också. hur som helst, mitt i allt så gick jag in å kollade om våran svenskalärare hade rättat klart en uppsats vi lämnat in innan höstlovet. och det hade han äntligen gjort!!!! MVG ;D sjukt nöjd är jag!
Sen gick ju mku-äckel-provet i fredags rätt bra också. hoppas jag får bättre än G iaf, de kändes ganska bra :)

/a

i run away but i can't let go

just nu är jag fullproppad med mat och fika, och fryser... Tror att jag måste ha gått upp 15kg för att jag käkat så  mkt fika de senste veckorna när jag varit sjuk. hehe, men livet leker ju när man fikar, fast efteråt ba: äsch då, kanske skulle ha stått över liiite fika idag x) men whatever, jag får tänka på att träna efter jag gått ut skolan för man hinner uppenbarligen inte med båda om man heter amanda å går på nv å är sjuk hela tiden.

Igår var det one tree hill och gossip girl, som jag längtat ASmkt efter för de va uppehåll förra veckan, och de va så sataans bra <3 haha
och idag 90210. finner inga ord. avsnittet får tala för sig själv, eller hur gurra? <33

nu ska jag ta tag i plugg. antingen mku eller biologi. prov torsdag och fredag. kuul! efteråt när jag har varit väldigt duktig så ska jag kolla melrose place :)

måste bara säga att jag är inne i en svårt-att-sova-period.. jag fryser så grymmt mkt, heela tiden. igår när jag skulle sova låg jag vaken 1,5/2 timmar för att jag frös så himla mkt, hade flera täcken, sockar åallt möjligt! har varit som en zombie på skolan, å ändå stannade jag på skolan för att plugga efteråt.
men sen på bussen påväg hem så somnade jag 10 ggr från gurra-jokki-olivia-ok-busshållplatsen, till min egen, vilket är 600 meter.. haha. jag var nådigt trött alltså!

/a


goodnight and go

just nu har jag ett mentalt sammanbrott så jag måste få skriva av mig lite. Ingen förstår hur dåligt jag mår just nu. Inte nog med att jag är sjuk å har varit sjuk de senaste 5 veckorna, å att min häst troligtvis också är sjuk igen. Det har gjort så att jag ligger så jävla mkt efter i skolan för när jag har varit sjuk har jag inte orkat göra så jävla mkt.. Idag är jag sjuk och jag borde på något sätt vara frisk till på torsdag och då har vi prov men inte vet jag om jag har orkat plugga till det. sen har vi prov på fredag också å det har jag ju självklart inte heller hunnit börja plugga till. Sen har vi två fetinginlämningar som ska in senast söndag å HUR FAN SKA JAG HINNA MED DET!?!??!??? aaaaaaaaah, jag blir helt galen. :'(
Sen är jag så efter i matten å fysiken också. å sen kommer jag inte ens ha tid å köpa julklappar. dessutom har jag inte ens råd med det typ.
och när ska jag ha tid att vara med mina vänner? dom tror ju snart att jag inte vill ha nåt me dom att göra.
NÄR SKA JAG HA TID ATT HA ETT LIV!!???
alltså allt kan ju bara dra åt helvete

förlåt för deppinlägget men jag va bara tvungen skriva av mig. allt är som en klump inom mig och får mig att må så jävla dåligt.
/a

Don't be afraid to jump then fall

Har försökt plugga lite spanska ikväll, har prov i morron å av de tidigare proven att döma så lär det gå åt skogen! hehe..

Tänkte göra en liten musiklista som jag har lovat i inlägget "is this the end of the moment or just a beautiful onfolding" som skrevs för nåra veckor sedan. Listan är lite smått inspirerad av kyle xy. haha, eller de är därifrån jag fått artisterna!
skriver bara upp dom, orkar inte länka, men de är ju bara söka på spotify :)

Anywhere but here - Safetysuit
(finns inte på spotify än så kolla youtube, ett MÅSTE kolla!)
Let's not pretend - 16 Frames
A bad dream - Keane
Out of the shadows - Matthew perryman jones
Save you - Matthew perryman jones
Swallow the sea - Matthew perryman jones
Where it ends - 16 Frases
Somwhere only we know - Keane

+ lite nytt som finns på listan och bör kollas upp för alla er!

When I look at you - Miley Cyrus
(inte så ny men den blir bra här ändå)
Untouchable - Taylor Swift
Jump then fall - Taylor Swift
Forever and always (piano version) - Taylor Swift
Half of my heart - John Mayer and Taylor Swift
Bad romance - Lady Gaga
One less lonely girl - Justin Bieber

eeeh, jag tkr typ att taylor swift är bra eller nå..? ;p haha

I morron ska jag till läkaren och kolla upp min stukade fot i som jag haft asont i sen jag stukade den, vilket var 2.5 månad sen.. ;/ sen spanskaprov å gå till 17.00 å sen äre helg å idol å förbereda min pålle för att tävla mot järvsöfaks! :D
+ plugg såklart.....
/Amanda

RSS 2.0