The Only one who's got enough of me to break my heart '


staaadsmaraaa och ont i halsen. hur bra matchar inte det då?
städning i stallet igår, vi tog bort en boxvägg så synna får två boxar nu när hon ska få ett föl, det ärju typ MAX EN MÅNAD KVAAR NU ;D mamma ska å städa klart idag medans jag springer stadsmaran med jenny å nåra tusen andra och samme spelar match i alvik hela dagen.
Har redan varit in idag å hämtat nummerlappen, 5075 stod det på den x)
For även till Telia för jag ska göra nå tjorv med mitt abbonemang men jag hoppas att det kommer sluta med att jag får gratis sms ÅRET OM för de är det jag kämpar för. men dom på telia ska göra allt så omständigt, men nu är jag en bit på vägen minsann! ;)


förresten så kom mammas dator igår, shiet vad snygg den är.
jag är sjukt avis. den har en superfin skärm och är bara allmänt jävla bra. den rymmer dessutom 300GB ;o så det lär bli en hemming-laddning-filming dator ;) haha

nu ska jag laddaaaa för stadsmaran, och ringa å bråka med telia

bilderna; England - London <3

lycka till alla som ska göra stadsmaran idag


ciaoo

what kind of blue are you? are you?

Min dator har varit paj - so have I
det går inte så bra för mig här hemma på dagarna när man är sjuk, och utan dator ;s framförallt när ALLA datorer hemma är paj
nu är den äntligen (!) tillbaka, så det känns bättre nu haha ;P

däremot så i morse när jag vaknade kände jag lite ont i halsen, såhär lagomt till Stadsmaran som äger rum på lördag.. ;s typiskt. så jävla typiskt.

eftersom  historian är frivillig på morronen så hoppade jag över den idag, ska till vårdcentralen för jag har mått illa på ett jättekonstigt sätt de senaste dagarna, det som trycker i bröstet sviinmkt när jag t.ex. sväljer något. vi far in å kollar så det inte är nåt med hjärtat, för de vore inte så kul kanske.

alla mina antnäspinglor ska till klöverträsk  ikväll, cia å linnea är i munkviken.. å jag (lonelygirl_92)???? ingen aning om vad som ska hittar på. får kolla om jag hittar nån kompanjon under dagen,

nu ska jag hoppa i duschen,
pusshejs

Is that alright ? - It's not alright'

tjennnaa!
endast estetiskt val idag - bild - å gissa vad jag fick för betyg. G! wohow, jippie! ;s
hursomhelst slutade man ju tidigt så det blev att ta 12.10 bussen hem (hade kunnat ta 9.50 bussen, men visste inte då att spanskan var inställd) det sög. men kom hem tidigt iaf. 
      medan jag väntade på bussen så höll lollo, cia å sandra på å träna in en låt, cia å lollo ska sjunga, sandra piano å lollo gitarr också. så jag satt å lyssnade där å dom är så sjukt bra. fick gåshud alltså. sen fick jag vara med å sjunga lite med dom å även agera sandra.nr.2 bakom pianot när hon va tvungen dra till sin pianolektion på bergnäset. de va super!
       kände på mig när jag stod på busshållplatsen att "någon" skulle åka med bussen idag, så jag sa det till cia (någon inkluderar nån i antnäs-gänget). mycket riktigt. först gurra. sen olivia. sen satt linnea i bussen ;) haha det är typ wierd dedär när jag känner på mig saker sådär, det är ju inte första gången.  
     Sedan har jag varit å kollat på två föl idag, sjukt gulliga å jag längtar mer och mer för varje dag som går!
      Fick mig även ett gott skratt när jag läste jokkis blogg idag; Hon hade ju nämligen tagit bilen till skolan, och åkte buss hem. HAHAHA x) kan inte sluta skratta åt det! men jokki, jag förstår dig, jag hade garanterat glömt också, det är bara så roligt xD
    Juste, har även hunnit med att kolla klipp på youtube ;) typ miley på tyra banks show, haha höll på å dö av skratt ibland alltså... ;D älska youtube,

nu ska jag fortsätta nörda lite, hade väl tänkt träna lite på engelskaredovisningen som jag ska ha i morron inför klassen, helt själv ;o

snälllaaa någon, skicka en spotify invite till mig innan jag dör!

pusshejs


Paranoid'


http://www.youtube.com/watch?v=I01WfbhZud8
hejjåhåå!


tjoo

A little voice came on the phone, Said daddy when you coming home'

hemma igen. skönt som tusan. det gick inge bra för bollan, hon galopperade 2 GGR ;O hon hade kunnat vinna med en galopp, men inte två.. fasen också ;/

dedär pojkarna jag pratade om i förra inlägget kom ner medan jag skrev förra inlägget. de pratade svinmkt, typ 1,5 timme med mej å det kom fram att 9åringen hade provat röka, snusa, dricka, och att han skolkar.. det va va 12åringen sa iaf. 12åringen hade varit tsm med 13 tjejer, å en gång va han bara tillsammans med en tjej i 3 dagar å han hade även varit tillsammans med en tjej till och från 4 gånger.. så jaa, de va lite mysko... fattade inte allt dom snackade om..

hemresan gick bra, jag sov halva vägen.
kom hem 04.30 å sov ända till 12.19 ;O näästan rekord! såå, då vare ju bara att stanna hemma från skolan. skönt det också. chillade ett tag, sen for vi till stallet å mamma hade redan fixat allt så jag myste på lite med dom å sen promenerade jag hem. vi har kommit fram till att synna blev dräktig tidigare så att hon kommer att få fölet en månad tidigare å det innebär att det är bara 1 månad kvar!!!!!!!
shiet vad jag längtar <3 å pooof försvann en månad i väntningstid när vi kom på att hon blev dräktig tidigare ;D

här kommer nåra bilder från norge resan;










det slog mej just att det visst är nytt sova-på-morron-rekord! wohoow! Det tidigare va ju 11.30 å inte 12.30 som jag trodde från början! aa, så nu är  det slaget då, trodde de skulle ta länge. nog för att jag gick å la mig 05.00 men sprolla ;)

tjaoo

You make me crazier

Nu ær jag i norge, som ni kanske mærker på texten x)
Det har iag hænt nån rolig sak under dagen, trots att 10 timmar har spenderats i en bil.

I bilen nær vi børjade nærma os norska grænsen:
Pappa: Ser du hur vattnet far?
Jag: Aaa... det glittrar typ
Pappa: Men vilket håll rinner det åt?
(Det sluttar lite ner där vi är)
Jag: Neråt.. (helt allvarligt)
Pappa: Vaah? Nähää?
Båda: HAHAH

Här på hotelet när vi sitter och kollar tv nere vid reseptionen typ, så kommer 2 pojkar å en flicka. de är syskon och är kanske 9,10 å 11 år gamla. Dom børjar prata med oss å de va typ kul. dom frågade om pippi långstrump å typ en hel massa saker haha. men sen gick en pojke å flicka upp så det blev bara 9 åriga pojken kvar som satte sig vid datan breve tv;n.
Han børjade prata med mej - igen.
Han: Har du nettby?
Jag: Nää.
Han: Har du msn?
Jag: Ja.
Han: Vad heter du?
Jag: (haha) Det säger jag inte.
Han: Varfør ikke de?
Jag: Nää, jag vill inte.
Han: Har du skype?
Jag: Nej.
Han: Varfor?
Jag: Har en massa andra saker.
(en stund senare)
Han: Kolla här. De är min storebror! ;D (visade bild från nettby)
Jag: Okeej.. (å høll på å dø av skratt inombords, HAHAHAHA)

p-p-p-pokerface

I går va en riktigt härlig hemma kväll.  nog vare ett tag sen jag bara var hemma på "helgen", haha det är ju inte helg men det är ju typ det. x) jag kollade iaf Bride Wars  med Kate Hudson och Anne Hathaway, den va grejt :)

idag har jag varit å sprungit i finvädret, och även packat lite stuff till i morron då det bär av till norge för att tävla med hästarna. eller med bollan, för jojje är sjuk ;/ vi kommer hem på natten till måndag så det blir en rolig liten tripp. dock så har min dators battri hets, så den håller bara en kvart ;o så jag får helt enkelt ladda för att läsa twilight. det är nämligen 60 mil dit vi ska åka, och med hästtransport får man plusa på nåra extra timmar. så morgondagen kommer spenderas i en bil för min del.

nu ska jag kolla vidare på travet, allderles just för 5 minuter sen så kom våran stallkompis 3a, grattis på honom ;)

(inlægget skulle publiceras igår men jag glømde, haha )

tjaoo

You make me crazier'

Elina, Viktor och Antons 18-års fest i rutvik igår va himla rolig, det va så himla skönt att släppa alla prov å skola åallt å bara ha kul :) å de vare verkligen! det kommer förmodligen komma lite fler bilder från kvällen sen när jokki har laddat upp sina ;) haha
Här kommer lite bilder från gårdagen (snodda av Gurra ofc)

                    

tack allihopa för en trevlig kväll :)
och ett extra tack till 18-års barnen som anordnade det hela!

pusshejs

Enough for now

60 years of sorrow,  you got 5 or 6 of bliss
left my mother's mother
without so much as a kiss
 
Enough for now - The Fray

fyfan säger jag bara.  Kemin. alltså jag tror jag fick feting-hjärnsläppet eller så suger jag bara stenhårt. är så jävla depp nu alltså.. mvg på alla tidigare prov, å har man sämre än vg+ nu så får man inte mvh i slutbetyg sååå.. goodbye mvg... :'(
Hoppas att festen ikväll kommer få mig på bättre humör för just nu är jag inte världens gladaste,

måste tillägga en söt sak bara
Alva; "Jag loovar, på hedersord och samarbete!" HAHA xD

hejs

I don't care if I lose my mind

har just fått veta att jag är nya trend-sättaren i ord ;) HAHA de låter fint!
å jag, emma å cia kom just på att när vi har kemiprov, och vi inte kan nån fråga, så kollar vi på varann, å börjar sjunga "I don't care if I lose my mind. I'm already screwed" erkänn bra!? haha är typ fast i eurovisionlåten, den är faktiskt bra ju,

snart slutar skolan å då blir det å chilla hemmåt, å inte chilla så mkt där. stallet å sen plugga. ni vet redan mina åsikter om pluggeriet å jag orkar inte dra dom ett varv till. kanske tar jag en power nap också där emellan, de skadar ju inte ;)
förresten, visste ni att nu är sandry-bandry i turkiet å frida-pida påväg till cypern. hej jag är inte avis.?

tomorrow är det dags för säsongsavslutning av favi-serierna one tree hill och gossip girl. oth gråter jag nu för tiden i heela tiden... slut på säsong 6 för den å sen verkar det som att två av huvudpersonerna ska hoppa av till nästa säsong!? ;o så då hoppas jag att det inte blir nån säsong 7 om de ska bli nå jävla ersättare.


tjaoo

I'm in love with a fairytale, even though it hurts

riktigt bra vinnare igår i melodifestivalen, typ första gången jag tkr vinnaren har varit bra ;)
De vart å se den hos Cia, hon hade ju nämligen födelsedagsfika igår :) det va huuur gott som helst!
Grattis Cia i efterskott! :)

Idag blir det nog kemiplugg, fyfan va trååkiiit. men tyvärr så måste man när man har prov på hela boken på onsdag ;s

tjo

Together or not, our dance won't stop'

3 lektioner igår - skellefteå, gick inte bra. förmodligen har han samma sjuka som bollan ;( - hem å sova.
de va typ de som hände igår.

idag äre ju sommar - igen - så det blir att vara ute mkt, å forhoppningsvis bli en gnutta brunare :) har redan hunnit sitta ute med lillsyrran i solen å målat naglarna, rakat benen, lyssnat på musik (high school musical, alvas favorit å lite av min med haha) å bara haft det bra. mamma och alva ska å kolla på dansuppvisning sen, alvas kompisar ska vara med, å jag är super-synna-mamma-sugen så jag ska nog pyssla med henne en hel del idag, å även med mina andra två sjuklingar (;s) i stallet , jag vill bara spola fram tiden 2 månader så jag får mysa med fölet. ååhhhh va jag längtar <3

nu har pappa gjort lunch för en gångs skull så jag ska å äta nu lite.
ha en bra dag allesammans
tjaoo


you used to call me your angel'

Idag efter den enda lektionen vi hade, så knallade jag in till stan å väl där så köpte jag lite stuff. Svarta jeansleggins (äntligen hittat ett par med fickor som jag tkr om!) från Vila, turkos linne/tunika från gina och även en kjol från indiska. Det kändes bra å handla lite för jag har inte varit i stan i lule på aapaalänge! haha

eftersom jag å mamma hade varit i stallet på morronen innan jag började så for vi till alvas dagis när jag kom hem. de va nån grej där föräldrar och familj skulle komma å kolla på vad de hade gjort (målat, pysslat) osv. så jag for dit.
Sen hade jag världens bråk med samme å de va hemskt. serriööööst! ;o

Vi for till stallet och herregud va mysigt det var. hur fint väder som helst, vi donade på där, jag fixade transport, tvättade jojje m.m medans mamma, alva å samuel gjorde lite sommarfint vid hagarna och planterade blommor och morötter :) vi va där i flera timmar å sen kom även pappa dit direkt han kom hem från gällivare. drömkvällen, typ :)
Väl hemma kollade vi trav åsså har vi nyss sett Patrik 1,5. HAHA fan va rolig film alltså x)

nu ska jag gå i sängen å läsa twilight tills ögonen inte orkar mer.
Fredag i morron, yeeeees - det innebär; Glad mändi + tävling med jojje i skellefteå :)

mysiga tjejor hos Bella för nån vecka sen <3

ciaoo

There’s a voice inside my head sayin, You’ll never reach it

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye, you can say hello
But you'll always find your way back home
You can change your style, yeah your can change your jeans
You can learn to fly and you can chase your dreams
You can laugh and cry but everybody knows
You'll always find your way back home

Miley Cyrus - You'll always find your way back home <---- Länk

You lift my feet off the ground you spin me around
You make me crazier crazier
Feels like I'm falling
And I, I'm lost in your eyes
You make me crazier crazier crazier


Taylor Swift - Crazier <----- Länk

tjaoo

Thinking of you

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What do I do? if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes



Yeeees! nationella är bortgjort å de känns underbart. det gick väl sådär ;s men ändå skönt att ha de undanstökat.

Låten ovanför är riktigt bra. Katy Perry - Thinking of you, har gått å nynnat på den heela dagen känns de som, iaf sen jag kom hem från skolan x)

Jag har varit i stallet med mina pållar och ut på en runda med jojje, han ska ju nämligen tävla på fredag. nu är de så mina vänner, att jag råkar ha världens roligaste häst. när han står där på gången, söt som han är, å jag borstar å pratar lite me han, så ser jag att han håller på med mulen/munnen på nå konstigt sätt. går lite närmare å kollar å får se att han håller på å vrida tungan. HAHAHA han som sätter ut tungan, å vrider tungspetsen inåt, bakom tänderna, så det blir som en boll, haha å inte nog med det, så vrider han på den på andra hållet också, som att han vill vända på den så den blir som dubbelvikt på snedden, HAHA de är svårt å förklara, men jag kan säga att jag skrattade en hel del!! å så stod han hela tiden :) <3

nu ska jag kolla gossip girl för att sedan bege mig ner å spela pingis med jenny, gurra, victor å alex ;D de blir svinaskojj, å sen ska vi nog hem till mig eller jenny för att kolla one tree hill :)

ciaoo

I'd rather give my ego another push'


Hej på er alla sötisar,
 jag har idag inte gjort så mkt annat än att lyssna på musik å pluggat matte. eller skolan också såklart men hälften av dagen vare matte som gällde där också.

som de flesta, har även jag mattenationella i matte b i morron. erkänner att det känns sådär, även fast jag pluggat lite idag. de känns som att detta med andragradsfunktioner inte är min grej riktigt ;s

ikväll ska kanske gurra komma hit, å vi kanske pallrar oss upp till linnea - för matte-plugg ofc.

men nu ska jag däremot pallra mej till stallet, mina hästar gnäggar så jag hör ända hit nästan ;)
å nu äre bara 70 dagar kvar -v-

förresten, jag har äntligen fått hurtful - erik hassle, å the climb - miley cyrus. de va på tiden. dock är den första inte i superkvalla, men de spelar ingen roll. men nu kommer jag gå å nynna på den dag ut å dag in gott folk! så om ni inte vill ha den på hjärnan - håll dej en bit ifrån mej ;) haha

pusshejs


She'd better hold him tight, give him all her love - Look in those beautiful eyes and know she's lucky

Grattis Olivia i efterskott! :)

Igår vare födelsedagsfika hos olivia med många mysiga tjejor å de va riktigt trevligt, å supergott fika ;D
På dagen igår var jag ute med bollan å promenerade/sprang i 1,5 timme, 9 km, duktigt värre. Dock har jag träningsverk idag för hon går så förbannat fort. ;o :)

Igår när jag lyssnade på musik på min mobil så kom det en låt som kom från oth, å då började jag tänka på alla dessa bra låtar jag fått från oth, ni måste lyssna på nån av dom. skriver upp nåra jag kommer ihåg;
*The Honorary Title - Stay away
The Honorary Title - Far more
*Augustana - Boston                                                                                                                                           
*Missy Higgins - Where I stood
*Grace Potter (& the nocturnals) - Apologies
Feeder - Feeling a moment
*Tyler Hilton and Bethany Joy Lenz - When the stars go blue
*Tyler Hilton - Missing you
Tyler Hilton - When it comes
Tyler Hilton - Glad
Tyler Hilton - Kiss on me
Tyler Hilton - You my love
*Bethany Joy Lenz - Halo
Bethany Joy Lenz - Feel this
Bethany Joy Lenz - Let me fall
*Ben Jelen - Come on
*Jack's Mannequin - The mixed tape
*Jack's Mannequin - Dark Blue
Jack's Mannequin - The Resolution
Jack's Mannequin - Bruised
Jack's Mannequin - I'm ready
Band of Horses - The funeral
Jose Gonzalez - Heartbeats

Dehär är bara nåra som jag kommer på nu, å typ alla är superbra! lyssnar typ inte nå mkt på dom nåmer men måste börja för många av dom är riktigt grejt. lyssna du med ;) dom med en * innan, är extra bra, haha
Det väcker lite oth-minnen, eller hur Jenny å Gurra ?

På bilden: Vacker tjej, vackert hår, kärlek på hårfärgen. Sophia Bush, Brooke i one tree hill.

tjaoo

The only thing that keeps me wishing on a wishing star

Samuel: Vet du vad jag å Gustav har hittat? :D
Jag: Nää?
Samuel: Maskar! ;D
Jag: vah? nä men usch va äckligt!!!
Samuel: Nää (letar efter en burk)
Jag: DU TÄNKER VÄL INTE SPARA NÅRA??
Samuel: Joo :) och gustav ska också det
Jag: MEN LÄGG AV! dom är ju hur äckliga som helst *ryyser*
Samuel: Nää, dom är söötaa :)

HAHA FYFAAN ALLTSÅ ! men jag lät han inte spara nån! tuur för mig!


Jojje va också söt igår när jag va å körde honom. Helt plötsligt så stannade han, backade 2 steg, vände mitt på vägen, å började gå åt andra hållet. jag typ:??? HAHA åh va söt han är! <3    älskipälski'

Måste bara säga att jag är så skol-less så det är inte sant. alltså seriöst, jag orkar typ inte. Hade prov idag, tror ni jag hade pluggat? neej.
å ikväll blire hockey å lite sånt. kände mig typ sjuk igår å mår inte så super nu heller, men jag hoppas att jag inte kommer att bli sjuk.. hoppas hoppas..
 jag pallar inte med skola nåmer.. det underlättar inte att vi har mattenationella nästa vecka, å prov på hela kemiboken veckan efter det å sen innan lovet ska vi ha gjort ett arbete, ett sammarbete med Historian, Svenskan å Datan. en jävla rapport. usscch! ;(

Ikväll spöar vi skiten ur Kanada! eller huuuur!?? ;D

pusss

Pictures of you, pictures of me, hung upon your wall for the world to see

"Vad hände med tiden när lärarna sa: bara du kommer på lektionen, har med dig material och försöker lyssna så får du minst G"  HAHA x)

engelska nationella gick helt okej och läsförståelsen gick då betydligt bättre än hörförståelsen. vill inte säga att de första gick bra för då har de typ gått dåligt. men jag hoppas de gick vägen.

De va den enda "lektionen" vi hade idag, men vi satt ändå kvar å pluggade lite till historiaprovet som är i morron. ska snart till stallet men är sugen på lite glass så jag ska nog ta å mummsa i mig lite sånt innan ;)
tänk att det snart är sommarlov. de är bara drygt en månad kvar, å hur bra låter det inte med sommarlov? Klingar rätt bra faktiskt ;)

Något som börjar oroa mig nu när de är påväg å bli sommar, är att inte JB biljetterna kommer ut nån gång ;o de är så jobbigt att vänta å jag blir bara nervös för tänk om jag inte skulle få biljett.. ajja.. hoppas dom kommer ut vääldigt snart.
 
å hur vackert är inte dehär albumet då som kommer ut 16 Juni <3

'

tjaoo

He's the reason for the teardrops on my guitar'

Pappa var klantig igår så de gick inte så bra för bollan,hon måste nog till veterinären dessutom, men hon är ändå bäst<3

Orkade inte gå på bilden idag för jag va så jävla trött å less å allt så jag har nu sovmorron till 12.40. YES! tänkte faktiskt plugga lite historia eftersom tiden inte kommer att räcka till att plugga de i veckan,  vi ha ju prov på fredag  ;s
även oth å gossip fåre bli för jag ska ju på nån ninas trafikskola grej idag efter skolan så det blir sent idag, igen.

lyssna <3 : http://www.youtube.com/watch?v=CMrA_8fOLrk
kan inte få nog av den.

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause..'

Ha en great dag, tjaoo

Romeo take me somewhere we can be alone'

tusikens trevligt var det igår hos bella å jag kom hem från henne idag vid lunch. när jag kom hem ringde jag på dirren jenny å vi for på prommis till stallet - fixade där - å hem. Gurra mötte oss när vi va påväg tillbaka, de va kul å få se henne för de kändes som ett tag sen :)
väl hemma chillade jag å sen blev de hockey tittande till middan, Sverige vann ju å glad vart jag ;D framförallt när Omark å Harju va sååå braaa! sjukt kul!

Nu ikväll har jag övningskört och varit till stallet. idag fick bollan en vatten-massage å på köpet blev hon riktigt ren, hon ska ju nämligen tävla i morron. somsagt, skellefteå på tävling i morron efter skolan, på tisdag efter skolan ska jag på ninas trafikskola på nån grej, å sen onsdag efter skolan äre mattementorerna å på fredag har jag prov så vi får se när man hinner plugga till de. dessutom finns de massa andra bajs-skol-arbeten som måste göras. har ju nämligen prov på hela kemiboken den 20:e å mattenationella nästa vecka ;o omg. Stort FAIL på det.

dessa  dagar - valborg + helgdagar har varit näst intill perfekta. eller jaa, perfekta!
Kunde inte ha önskat så mkt mer :)
- fint väder, träffat många söta människor, varit me mina pownies, inte pluggat! m.m :)

fan va tråkigt å onödigt inlägg, men jag drar mig för att börja med historian.

pusss

That way when you play the game, Baby you can never lose

Vilken  film!
17 Again va himla bra å heeet haha x) fy tusiken alltså att de blev varmt där i salongen nåra scener ;)
Verkligen ett måste-se. varning för snygg kille.

hur som helst så har vi idag varit med jojje i piteå och kört provlopp, de gick suuuupeeeer haha, jojje va tillåme först i mål ;) så de va himla great, kanske får vi han på rätt tankar snart igen

ikväll bär det av till bellas place då vi ska fira henne i efterskott, även hon har fyllt 18. Med Sandra, Emma, Bella å Masha ska vi kolla film, spela guitar hero, käka gotta å en massa roligt. en natt ska även spenderas där i bergnäset men masha ska dock inte sova där. typiskt.
men nog ska vi ha kul alltid å jag ska och dominera guitar hero (haha oops. har bara spelat en gång förut, har dessutom hört att bella är kung på det)

Grattis Elina på 18-års dagen!! ;D

ha en trevlig lördag, puss

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see

Bilder från gårdags-kväll:
 
        <---- hos saal
                          Alla andra är från Karlsvik

Vi hade riktigt jävla kul! + nåra fler som inte kom med på bild. Diggar gänget sjukt mkt

tjaoo


I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize

gårdagen måste jag säga, var väldigt lyckad, trots ett sent beslutande att bege sig till karlsvik.
först var vi hos saal ett tag och jokki å elina badade badtunna å jag pratade med mascha å en massa. Jokki agerade chaffis så sen efter det for vi (jag, elina, jokki, jenny, gurra, viktor, cia) till calles (tror jag han hette) stuga i karlsvik där de va fest å de va så jäkla härliga människor där så herregud. man kan bara sitta å skratta så gott som hela tiden. jättemysigt var det där i stugan, dock vare så varm att man höll på å brinna upp  framför elden, ojjojj va varmt det va. men ja tyckte de va jättekul - än en gång! ;D
fattar inte vad som har hänt med mej, eller, kanske jag inte fattar hur jag inte tyckte att de va kul förut. beror kanske på vilka som är på festen iofs. gänget på jokkis fest och igår är iaf nåra jag har kul med! defenitivt.

Låten är så himla härlig och elina har uppdraget att skicka den till mig. Erik hassle - hurtful :)

1 Maj -> lura nån ,)



pusshejs


RSS 2.0