Every move I make feels, Lost with no direction

gomorron! nyvaken tjej hära som har Taylor swift skivan i radion och laddar för en superdag!
jag är hur glad som helst för att vädret är så jävla underbart, jag väntar på att pappa ska komma hem från jobbet å sen ska vi till stallet å träna pållarna å jag ska även å springa idag, såklart. Kvällen kommer nog bli bra också förhoppningsvis :)

mindre roligt äre väl att våran dator typ gick sönder igår ;s hoppas å ber till gud att de bara är skärmen för annars är de borta bilder från 6 år tillbaka, å de är  INTE kul... alla första-dagen bilder på bollan, å alva, å allt annat. alla bilder från skolan. huvva. blir ju lessen av att bara tänka på det..

igår va jag på en springrunda + promenad och det gick så jädra lätt å springa så herregud, de måste ha berott på vädret.

förresten så har jag ännu inte sett 17 Again å jag måste få se den vääldigt snart. även hannah montana the movie kommer ju så den måste man ju också se för den verkas asbra, älskar hannah montana ;) HAHA nämen de är bra. men problemet är att den går på bio på svenska x) man får väl vänta ett tag tills ipred kanske är lugnare.
Alex har iaf lovat att fixa albumet till mig såå, den borde jag snart gå å tralla på, på skolan å lite överallt ;)


nä nu ska jag kila å äta frukost. ha en great dag mina vänner

tjaoo

I can't breathe without you, but I have to

än idag riskerade jag livet, ipred gör mig så nervös. men nu äre lungt tills nästa tisdag igen då mina serier kommer ut. huvva. vilka risker man tar för dessa serier!? ;P

90210 står på schemat idag, liksom springrunda. det är ju så underbart ute idag så ja måste bara å springa! hästarna ska också hälsas på idag som vanligt å på måndag blire vattenbad för bollan, som ska tävla på tisdag :) She'll like it ;)


det blir förmodligen antnäs-gänget + nåra andra i morron på valborg, grillning å lite sånna saker har jag hört och det blir riktigt trevligt. kanske får man en skymt av masha också då vi ska va me hennes lilla pojke, vore inte helt fel. annars så träffas ju jag å mascha hos emma på lördag då vi ska fira bella som fyllt 18! haha

håller på å lagar lite mat som är i ugnen just nu så jag måste kila å duka innan maten blir klar.

seeya

You spin my head right round, right round


dagens på-hjärna låt!

spanskanationella idag gick helt okej och jag va så nervös innan så jag höll på att dö. för er som ville veta var det de muntliga som stod på schemat ;s

slut med nationella nu i spanska å det är helt underbart, å underbart är det även att vi bara har en lektion på torsdag som vi inte behöver gå på så nu äre lite ledigt snart igen! yeees!

jag är typ peppad inför valborg men problemet är att jag inte har nåt att göra ;s så om du har lust att dras med mig, hör av dej ;D

jag håller på å loading hemming lite gossip nu så jag är livrädd just för tillfället...








ciaoo


The chances I’m taking, Sometimes might knock me down

HAHA jag å cia sitter å garvar åt lördagens bravader som omfattar en hel massa saker, (som t.ex. viktors avskurna hand, victor i linneas kjol, olles skadade hand, m.m) just nu kan vi inte slkuta skratta åt cias min när tobbe gjorde trolleritrick. asså fyfan, jag höll på å dö av skratt. hon bad han göra om tricket typ 10 ggr å blev lika chockad varje gång! HAHA minen i den stunden skulle ni ha sett gott folk!
mkt lyckad kväll jokki. en guld-eloge till henne för att hon ordnade dehär, de va jätteroligt! ;)
nåra bilder från kvällen (snodda av gurra)
                       

På bilderna: 1. Gurra å Linnea. 2.Elin, Persson, Jokki. 3. Jokki 4. Bränna, Tobbe, Fredde. 5. Jokki, Linnea. 6. Boman, Jenny, Victor, Linnea. 7. Alex. 8. Victor, Linnea


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


Låten är underbar

nu har vi svenska men det har gått en halvtimme av lektionen å de enda vi sett av våran lärare var när hon kåste upp klassrummet. hahaha ååh, margareta. hon är så virrig x)

pussss

There's always going to be another mountain

Engelskanationella gick rätt hyfsat gott folk. förutom att jag nog har skrivit för mkt och det är inte bra ;s hoppas dom inte räknar orden ;o

Fredagskvällen spenderades hos lollo då hon hade födelsedagsfika eller inte fika kanske man ska säga.. mer.. kalas ;P vi spelade guitar hero (stavningen??) och sing star. jag va fan bra i sing star, vann alla gånger utom en ;) haha trots att jag typ inte ens kunde låtarna! x)

18-års ferren hos jowkie igår va mkt najs och det va en massa människor - både kända och okända :) Eftersom man pratade med lite olika folk så fick man utöka vänskapskretsen lite ;) höhö
Kom hem därifrån vid 02.30 så jag va lite trötter, klev upp rätt tidigt på morron ;s

just nu sitter jag å lyssnar på min älskade Taylor swift skiva. lööv it. och snart äre stallet och sen kanske köra lite bil :)
ikväll är det ju wipeout så det blir väl kanske å se det, vi får väl se.

Jag känner mig så lost när jag inte vågar ladda hem nåt, jag har hittat massa filmer ju som jag vill se juu...





pusssss


Picture to burn

Spanskanationella idag gick baaajs!  å jag tror nog att jag har ig. helt allvarligt så tror jag inte att jag klarade det. fick helt hjärnsläpp ;o fittjävlaspanska ;'( det positiva är att även om jag får ig så gör det inget för mitt slutgiltliga betyg, för man kan väl inte sänka från vg till ig!? å dessutom skulle de ju vara stört om hon skulle göra det men man vet aldri med den lärarn



Picadilly Circus


lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs
fy vad bra.

puss

you don't know what you've got til you missing it a lot

diggar låten. som faan alltså. men jag är ju så jädra rädd nu för ipred så bara det nödvändigaste laddas hem -> oth, gossip å 90210.
smart som jag har varit idag så har jag typ lagt upp dagen på ett jättebra sätt :)
efter skolan vid typ.. 4.. så hade vi främmande och vi bjöd dom på palt :) sen så när mamma å samme for till fotbollsträning så kollade jag gossip men efter de kände jag mig så lat haha så jag satte igång å gjorde klart engelskan å sen springrunda runt byn och lite egen styrke hemma med sit-ups å annat tjoffs. så nu har jag duschat, ska ta lite fil å sen innan jag ska sova ska jag njuuta av 90210-avsnittet! ;D har sett fram emot det hela dagen och drf har allt gått som på räls också!

men jag är även desperat behov av å få låten. alltså "you don't know what you've got til you missing it a lot - erik hassle"
har velat ha den sjukt länge men har bara hört den på radion så har inte vetat vad den heter, men nu vet jag det! ;)

om du har den, hör av dig så får du skicka ;D

tjaoo

Some days I spend a little extra time, In the morning just to impress you

Äntligen har bilderna kommit över på datan, men har inte kollat igenom dom så det blir bara två bilder idag x)



















Ovanför:
Twilight filmen, skiva: JB - A little bit longer, Hörlurar, Solbrillisar, 2xHudkräm, skiva: JB - Jonas Brothers, skiva: Taylor Swift - Fearless, Kjol, två linnen / tunikor.

Vänster: 
Nike skor, brun adidas väska, annan väska från mango (?), jacka (H&M) 

De va typ sakerna jag köpte där, erkänn inte särskilt mkt! ;P kan ha missat nåt men sprolla!


imorron fyller min jenny 18 år! woohooow! GRATTIS I FÖRSKOTT GUMMS ;D


tjohejjsaaan

There's some things we don't talk about

Nu när man är hemma har man inte tid att blogga. eller iaf inte jag, de senaste dagarna. pluggning, hästar, bad och chill har varit på schemat.
ska börja med att säga:
Grattis Lasse på 50-års dagen!
Grattis Jokki till körkortet!
woohoow!
avslutar med att säga:
jag har inte satt in bilderna än men de kommer nån gång när jag har tid. å ikväll ska jag å fika födelsedagsfika hos Lasse å sen äre även wipeout och nåra läxböcker som väntar.

tjooo

Home sweet home

Hemma igen

resan igår påbörjades 06.45 på morronen och slutade 23.30. många timmar som bara bestod av att vänta. eller jaa, så gott som alla timmar var det. vänta på flyg. vänta på buss. vänta på stjuts. osv...  men I'm home now! 

det känns faktiskt väldigt skönt att vara hemma igen i lilla kalla sverige. Jag har inte laddat in alla bilder på datan så det kommer senare, men jag har inte köpt så mkt kläder. eller typ nästan inga kläder alls ;o jag är ju lite som jag är, typ kräsen näre gäller sånt. har typ en bild framför mig som inte går att beskriva, och det vill jag ha och oftast finns det inte ens. haha x)
Jag har bara så jäkla superdupermkt lust med att gå å se 17 again i morron på premiären men jag får se,
i London och England vare fullt med bussar som hade 17 Again Plancher med zac efron på så man blev lite sugen å se filmen nuuu alltså, höhö
jojje tävlar ju ikväll så jag ska till stallet nu å säga hej till mina pownies innan det bär av till boden :)


tjoohejjs

I’ll be right here where you need me

vi var lite pa stranden idag, dock vare kallt dar, men har "hemma" ar det 18 grader i skuggan, fett varmt i solen alltsa <3
var sa jakla nara pa att kopa ett par gladiator sandaler, bruna, men det blev ont om tid sa jag hann inte riktigt ;/ far leta vidare nar jag kommer hem.
imorron kommer jag hem, dock typ 11 pa kvallen men resan hem borjar redan 7 pa morronen. i morron = resdag!
nu ska vi ataaa, see ya later x)

tjilivippen

Lost and insecure, you found me

Vi var påväg upp i London Eye när jag får syn på big ben.
Jag;
åhh! kolla, där är ju big bang ju!
Joy (efter en stunds tystnad); Alltsååå.. den heter big ben..?
Jag: Ojj!? ;O
Båda: HAHAHA

Vid matbordet:
Peter (Joy och Mias morfar):
When I eat that pie, I think of Mia. (eller nat i den stilen, kommer inte ihag exakt)
Joy: When do you think about me? ;(
Alla: HAHAHA :')


Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me


I LOVE THAT SONG! -v-  The Fray - You found me
idag har det varit en lugn dag och vi/jag har typ sovit, ätit och varit på promenader.
ikvall ska jag se twilight, och forsoka tvinga joy att kolla med mej (hon är nämligen inget "twilight-fan" eller "robert pattinson-fan", till skillnad fran england som har typ "bocker" om honom..?) x)

pusstjaoo

Bleeding Love

Vi kommer just fran norrwich och jag har handlat lite grann. jag har dock inte hittat allt jag velat ha, men det far jag spara tills jag kommer hem och kopa det da! :)
Under den har resan har jag hittills kopt; Solglasogon, adidas vaska, nike skor, svart vaska, linne/tunika, jacka, jonas brothers skivor (a little bit longer och Jonas Brothers), Taylor Swifts skiva (fearless), twilight filmen (med 2 timmars extra material haha).
Det som jag "saknar" eller, som jag vill ha, ar en sjal till min jacka, leggins, kjol och nat mer. men jag hittade en kjol i vasteras sa jag kanske koper den nar vi kommer dit ;>

Norrwich kopcentret va val gaaanska stort. hann ga igenom 1 vaning av alla 3 (? tror de va de, hann ju inte komma langre an till forsta). sa pa fem timmar hann jag ga igenom en vaning, da hade jag alltsa nara vaningar + hela stan kvar. men men, sant e livet!
Nu ska jag kila ivag, hare bra!

pusstjaoo

My life would suck without you

Hej allesammans! nu ar vi hos deras mormor och morfar i Ellington och det e supermysigt och varmt har! jag har bara shorts & t-shirt :)
Dagarna i London var super men vi har inte hunnit shoppa typ nat alls, for vi ska till en suuperstoor affarkedja i morron. har hunnit kopa en adidas vaska och ett par nike skor hittills.
Det Jag, mia, joy och johan har gjort i london ar bl.a. mat x) , Madam Tassauds, London eye, Buckingham Palace, Tower bridge, London bridge, big ben, olika vackra parker och promenerat. det har verkligen varit roligt men det e sa stort sa ojj ojj ojj. och mkt folk! :O haha jag som tkr att stockholm ar nog stort! Nar man aker tunnelbana t.ex. det kommer en tunnelbana varannan minut och varje har typ 15 vagnar, och ALLA ar lika proppfulla, ;O det ar typ svart att beskriva men det ar helt galet.
Ni far veta mer nar jag kommer hem och de kommer bilder da ocksa. mkt bilder. snart ar alla minneskort fyllda pa kameran haha ;P

Deras Mormor Anita och morfar peter e jattegulliga och det ar skont att vara har for det ar lungt a skont. dessutom finns det en dator har, sa ikvall kanske jag ska kolla 90210 pa hemsidan sa slipper jag ladda hem nar jag kommer hem. for har gar det och kolla pa 90210's hemsida, de gar inte i sverige.
men nu ska vi ata sa ni far hare bra alla mina vanner dar hemma! ;>

forresten, vad heter den dar msn grejen sa man kan vara inne pa msn utan att behova ladda hem det. Emma a sandra, nivet dedar som bella va inne pa hela tiden forr! hehe


glomde saga att igar gick vi ca 2 mil i london, man va lite trott i benen da vi gatt over 1 mil de andra dagarna ocksa ;P
vi har haft 20 grader har idag och annu varmare i solen, naajs som tusan!
glomde en massa stallen vi varit pa i london. t.ex. Harrods OCH gatt pa toa pa harrods (haha), hard rock cafe, chinatown, akt hogst upp langst fram pa en dubbeldeckare mitt genom london pa kvallen vid 10 tiden a de va coolt x) m.m (formodligen kommer det mer nar jag kommer pa)

glad pask!
pusshejs ;)

What I did to you was hurtful'

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Ja, nu sitter jag hära å har ovanstående låt på hjärnan. mkt bra btw. å klockan är 03.35 å vi kom hem för en stund sen. har inte tänkt å sova innan vi ska åka, för vi åker 05.15 å då hinner jag bara bli supertrött om jag går å sover nu. så det blir nog duschen å lite annat småfixande innan det bär av först till sthlm (där jag ska försöka hinna springa in på Åhlens å köpa ett par ray ban kopior som är superfina!) innan det bär av till en annan del av europa.
tävlingarna gick väl inte så bra. Bollan galopperade efter 150 meter å jojje blev första opl. men men.. hur som helst så sov jag i bilen i 4 timmar haha ;b

Nämen nu får ni hare gott mina vänner, ska försöka få tag på en dator där borta å det borde väl inte vara helt omöjligt :)

Även fast det inte är suuupervarmt där idag så är det ändå varmare än här så det känns bra ändå! hoho x)


pusssheejs

I runaway but I can't let go

Vilken underbar dag!'

Vädret har typ inte varit bättre i år å jag har varit i stallet å kört synna, hon är så fin! <3
har även pysslat endel med bollis å jojje eftersom dom ska tävla i morron i övik, massage har dom fått åallt :)
prommis med mamma till skäret å stallet, å snart äre middag. dessutom ringer hovslagaren snart för han ska komma.
imorgon bär det somsagt av till övik, å vi lär komma hem kanske vid 03.00 å flyget går 06.00 eller 07.00.. vet inte riktigt x) haha ska kolla upp det idag. i varje fall har jag då packat klart nu å jag längtar sååå jävla mkt!
sen ska jag få låna jennys systemkamera för hon är så bäst, TAAAACK! <3

<3 Synna med hennes fölmage, erkänn tjockis! 8 månader in i dräktigheten snart :)


2 dagar kvar

Where were you

de blev inge sandra för mig. jag kom på en jävla massa saker som jag glömt bort. t.ex. att vi ska till gällivare på kalas i morron så jag hinner inte göra nå matte då, å jag har ju gaaaaaaanska mkt i matten å göra ;o å sen på söndag är de fullt med andra saker, måndag borta i övik å tisdag så äre dags! så det fick bli en liten plugg-kväll ;/ har faktiskt gjort nåra sidor men nu är jag trött å ska kolla film.
har hunnit vara till mina pownies också å myst med dom, hur ska jag klara mig utan dom i 8 dagar!? ;o

håller på å välja ut film nu,
de blir antingen Slumdog Millionare eller Milk.
den förstnämde har jag velat se så jäävla länge så det kanske blir den men de är bara det att jag vet inte om jag är på det humöret för att se den, för jag vill inte vara så trött när jag ska se den för då blire inge bra å nu är jag trött så det kanske blir Milk .. haha ;b

juste. har nåra sjuukt bra låtar, så jag måste få dela med mig. skriv gärna vad ni tkr om dom :) länkar:
The Fray - Never say never <---- LÄNK
The Fray - You found me <---- LÄNK

The Script - Before the worst<---- LÄNK
kommentera gärna va ni tkr om dom :)



Du är så vacker lillgubben <3

puss natti

Before the worst

HAHAHHA
jag, cia, sandra, emma å lollo gjorde bort oss totaaalt just för hela klassen! hahahah våran pjäs sög så jävla mkt, de va ty meningen att den skulle va lite läskig, men den blev en komedi x) menmen, allt gick fel, från byte av klassrum till rollbyten 5 sekunder innan vi skulle börja.
ajja, vi fick oss iaf ett gott skratt, å ganska säkert IG på uppgiften. men vi ska göra om på måndag! hahaha

när jag kommer hem så blire nog matte, å
ikväll så blire sandras place (me lollo, emma å cia också) som blir mys. vi ska kolla film å kanske lite oth / lost ;b höhö

det är ingen vanlig dag för de är Amandas sista skoldag, tralaa tralaa tralaa! :D
Lov i 2 veckor, eller ööver 2 veckor. hur bra låter inte de dåååå?

nu kom våran datalärare. vi ska ha datakunskap å de är så jävla tråååkiiit! halva klassen fundar på å åka hem men jag ska stå ut minsann! ;s  

pusstjoohejj

Young hearts, I believe that we are not that far, From becoming who we truly are

Idag hade jag sovmorron å det va så himla najs. på skolan så skrev vi historieprov, det gick sådär. eller ok. får väl se när jag fått tbx det.

om typ en timme ska jag på handledarkurs (ja vi har inte varit på den än ;s ) meen, bättre sent än aldrig.
I helgen ska jag jobba lite matte, å packa till englaand! för nu äre ju bara typ 4,5 dag kvar innan vi åker :)
Vi ska vara i London å bo hos mias släktingar nåra dar, innan vi beger oss till hennes mormor å morfar som bor ca 12 mil utanför London :)
FAN VA NAJS DE KOMMER BLI! å bara släppa allt, och koppla av. ojjojjojj, det va länge sen. måste ha varit när jag gick i 3an för de va då jag reste utomlands sist! å dessutom hade man inte så mkt å tänka på när man va så liten höhö
shoppa, gå på madame tassauds, åka london eye, å bara chilllaaa, å dessutom har dom lovat typ 19 grader så vi får hoppas att det inte ändras nåt! :)
London Eye

















Pusshejs    

Say all I need, is the air I breathe, and a place, to rest my head


jaa nog hare varit en bra dag :)
Vi hade bara 2 lektioner, började 9.40 - slutade 12.10.
Vi fick veta resultatet på kemiprovet å gissa vad!? mvg ;D bättre än Emma och Sandra!!!!!? ;O '
haha nåågot glad! vi fick dock inte veta poängen men affe sa att han trodde inte att jag hade nå fel, håll tummarna för det!
Glad som jag var knallade vi in till stan (S,E å Lollo) men lollo skulle till tandis så de blev bara jag emma å sandra som, när vi skulle gå in på åhlens, fick syn på denna underbart söta lilla renunge, eller inte unge, men nog vare ett barn nog! Där stod vi fastlimmade å kollade på den söta krabaten som att vi sett något vi aldrig sett förut. Vi fick tillåme klappa lillolle som den hette :) Viit, å ögonen. var dom inte heartbreaking. höhö
Jaa, renarna, eller, lillolle på stan va typ höjdpunkten på dagen! ;D
Lillolle :)

sen har jag ju nu den här låten som är så himla bra. älskar den. å början är jättebra. å jaa.
Lavinia heter den, med The Veils
http://www.youtube.com/watch?v=LM1zXMZpmFg
joo, den är med i oth. i slutet på sista avsnittet på säsong 2, listade jag just ut ;b

nu ska jag väl läsa lite historia. vi har prov i morron.
å juste, jag ska på handledarkurs också på ninas på kvällen

tjaoo

RSS 2.0