wouldn't that save you

kollade just oth's avsnitt som kom ut idag, å mitt i bildsalen så började jag ju gråta för.. asså., jaa, shiet va sorgligt det var! :'( usch å fy alltså! men de va så himla bra. älska oth <3 ;)

nu ska jag nog kolla på historian lite för vi har hål i över en timme till.
kommer förmodligen en uppdatering senare under dagen

tjoo

Do you know where your heart is'


Rolig grej som hände igår hemma hos mig:
Jag, Jenny, Victor, Gurra å Alex va i mitt rum å pratade.
Victor: HAHA har ni hört om den där gubben som ville bli långtradar chaffis?
Vi: Nää?
Victor: nämen de va ju på tv, åsså frågade dom vad han ville bli när han blir stor. å då sa han långtradar chaffis. å då sa dom; varför då? snubben: För jag gillar stora rattar! hahaha
Vi: hahaha
Jenny: men, asså, ååh! varför köper han inte bara en stor ratt till sin egen bil!?? haha
Alla: HAHAHAHHAHAHA (jenny fattar fortfarande inte)
Alex: Det är ingen idé att förklara, hon kommer nog på det om hon får fundera ett tag.
haha åååw va söt du är jenny <3

En till grej som hände i 9an på en SO lektion (kommer aldrig glömma detta!)
Alla sitter å skriver SO provet utom strand å larsson som fick ett korsord istället.
Strand sitter å småmumlar lite för sig själv innan han kläcker ur sig:
asså vaah!? sitter jag här å gör korsord! Hur jävla dum tror dom att jag är?? höhö (Gör strand-minen som bara han kan)
Alla: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
fy tusiken vad vi skrattade då alltså, ojjojjojj! tillåme eva-lena skrattade hur mkt som helst!

jag lovar. båda sakerna va mkt roligare live!


juste. sen dehär med kändisar. alltså Johnny Depp. vad är meningen med att han ska tjäna 493 miljoner på Pirates 4? För ett tag sen stod det 414 miljoner, men nu har det tydligen höjts. han tyckte väl att han fick för lite.? å alla andra kändisar också. varför flera hundra miljoner!? ;O varför hade inte typ 490 miljoner av Johhny Depps pengar gå till cancerforskning, eller barnen i t.ex. Afrika. vad är meningen med att käna så jävla onödigt mkt!? ;o De hade iaf som t.ex. Angelina Jolie å Brad Pitt kunnat skänka massa pengar till välgörenhet. men näärå. här ska man ha alla miljarder för sig själv. egoister. det är ju hutlöst!? ;o det finns så många som behöver dom pengarna mycket, mycket, mycket mer. de skulle kunna rädda så ofattbart många liv. och 493 miljoner för en film!?



hur som helst
Jag är nöjd över mig själv för jag har jobbat historia idag :D visserligen tog det 5 timmar ;o att komma igång men jag fick lite gjort iaf tillslut :)
kom nyss hem från att ha varit på en prommis, å tro det eller ej, men det var helt underbart skönt å vara ute fast det snöar. vill ut nuu igen men jag vågar inte gå själv x) hahaha
javet att ja är lite feg men... jamena, vad skulle kunna hända i antnäs?
men man vet aldrig. där det sker saker tror man aldrig att det ska hända nåt, men världen är så galen så man vet inte,  det kan finnas ett psyko bakom varje träd!

Grattis jokki på 18-års dagen! å jag måste ha varit den första å gratta henne för jag skickade ett sms 00.00! ;D haha

8 dagar kvar

And you know I want to ask you to dance right there

Här sitter jag, allderles (nästan) själv. De är bara Emma här men hon sover typ ;b alla andra är å äter för vi hade ingen engelska så vi ändrade en massa i schemat så hur som helst slutar vi 12.10 :) Då blire å åka heeem! älskar att vara hemma <3 haha

Denna vecka hade kunnat bli hektisk.
Onsdag - Ska ha läst 140 sidor i engelskaboken (är på sidan 25 nu)
Torsdag - Historiaprov
Fredag - Till Sundsvall tidigt på morron, bilar hem på natten, kommer hem på lördag morgon.
Lördag - kommer hem på morron, sover en stund, till gällivare på 50-års kalas. hem på kvällen eller söndag morgon.
Söndag - Hem kanske idag på förmiddan (eller igår)  å sen packa massa saker till england osv.
Måndag - Åker på morgonen till övik, kommer hem på natten typ vid 03.00-04.00.
Tisdag - 07.00 Går flyget först till sthlm å sen sommaren i england (just nu står det att de kommer vara 20 grader varmt å sol samma dag vi kommer dit <3), å kommer inte hem förän på onsdagen veckan efter.
(å när jag kommer hem så äre flera dagar kvar av lovet, naaajs!)

HAHA jaa endel att göra dära men nu är det nog så att det blir nog inte å fara till sundsvall på Fredag å de känns både tråkigt och skönt :)

Jag älskar dig så jävla mycket <3
pusstjoo

I couldn’t ask for anything better


Min nya spegel som nu är uppsatt, å de blev ovanför min "fotölj" :)
Jag blev jädra nöjd alltså, å jag hade typ 10 ljus tända när det va earth hour å åsså såklart så slocknade jag ju då! hahaha på en lördag, somnade jag klockan 22.00 typ x) eller hela familjen gjorde det, fast de va meningen att vi skulle upp å se Sverige - Portugal men de va inte så lätt när vi sov x)

Ska laga lite mat nu å sen ska samme på träning i arcus, å då ska nog jag, pappa å alva fara å hälsa på gösta i gäddvik. :)
Söndag innebär Wipeout och Sanningens Ögonblick på tv ikväll ;) wohoow,
pussciaoo


But you’re just so cool, run your hands through your hair

Jag har redan hunnit vara ute å springa å varit till storheden å gjort en massa saker å klockan är inte ens 12! ;D
På storheden så fyndade jag en spegel, men problemet är att jag vet inte hur jag ska sätta upp den för jag har två alternativ som båda blir jättefint. hmm... Har nämligen mublerat om i mitt rum så antingen ska jag sätta den vågrätt ovanför min fotölj, eller lodrätt rakt fram när man kommer in i mitt rum.
va tkr du? :)
dessutom fick jag även en lampa till mitt fönster som är röd å jag typ älskar mitt rum just nu, mamma har typ dammtorkat åt mig å bädda rent i sängen å mublerat om så det är supernajs där nu :D höhö

Nu ska jag äta lite maat å sen till hästarna eller nåt sånt myys :)

pusstjaoo

Don't let me go

Never say Never - The Fray  <3  <-- öppna länken
så jävla bra låt!

You can never say never
why we dont know when
time and time again
younger now than we were before




Igår tillbringades dagen i kemiboken, å för en gångs skull känns det faktiskt bra inför ett kemiprov. faktiskt så har det aldrig kännts såhär bra någonsin typ, allt typ bara sitter !? får typ chocken själv! Men bara för att jag säger dehär nu kommer det säkert inte gå så bra men men, vi får ju se. nästa lektion gäller det.

Fick nu, alltså prick nu, tillbaka Historia inlämningen om imperialismen å jag fick vg å det va de som va max ;D fattar inte vad som händer när jag får så bra i historia helt plötsligt!? först vg+ å nu vg, knaas!

Jag är så jävla trött, å ikväll åker alla mina friends till nå partey, eller de är nån som fyller år (grattis på den/dom :) ) så jag blir hemma med mina päron å syskon. det blir jävligt najs att få tare lite lungt för en gångs skull, jag ska kolla på lets dance finalen (GO LAILA) å sova, sova riktigt tidigt!
Sen i morron kanske jag ska å köra ett provlopp med jojje på vitsand (en travbana i piteå) å jag kommer vara så jävla nervös ;o
wish me luck :)                        
Sandra, Emma och Jag, på båten påväg hem från kluntarna :) haha

Pusstjaoo

I can't believe it's true

Dåligt bloggande men då tiden har spenderats framför kemiböckerna å inte datan så har det vartit lite svårt. prov på fredag å de är apa-svårt ;s

13 Dagar kvar innan jag åker till England! :)

Måste lägga till en sak på mitt Året 2009, bästa året ever - listan!
Kanske blir det ett möte med favvisen i London. men bara kanske. om han kommer dit.
Hans senaste film har nämligen premiär när jag är där å jag ska gå å se den hade jag tänkt, å de stod att han skulle komma, men man vet aldrig! Jag håller då alla tummar!!!!!!!! <3
Han borde komma då han är själva huvudpersonen i hela filmen, men problemet är att vi hade tänkt åka från London den dagen, å detta är på kvällen, men jag ska deala med Mia å kolla om vi kan stanna nån timme längre. för det är lätt en dröm å träffa, eller iaf SE zacciebooooy :)
Här kommer den nya "punkten"
- kanske "Träffa" Zac Efron i London på biopremiären av 17 Again.

håll alla tummar för miiin skull ;D
haha


men fandå, nu står det att den har premiär den 10 April, men den har typ förhanspremiär (??) den 26 Mars, så det är zac kommer vara där ;/ ajja, jag är  glad iaf (Jag,Gurra,Hollywood,snart) haha :) man kan ju alltid hoppas att man träffar på han typ på stan eller vrf inte på en av flygplatserna!?  ;P

då vet ni det också! ;b
pussciaooo

Ray Ban Wayfarer


Geeeee  Meeeeej!
gud va ja vill ha sånna hära, inte äkta då för dom är ju liiiite dyra x) men vet ni vars det finns snygga "fake", hör av er!

I've been secretly falling apart

Sorry för dåligt bloggande. datan har inte varit någon sysselsättning denhär helgen.
Fredag:
Skola å sen på kvällen kollade jag, jokki å jenny Let's Dance hos Jokkipokki :)
Lördag:
Samme hade hockeyavslutning så först for vi till rosvik ishall å va där typ 2 timmar, sen for vi hem åsså tog jenny mammas plats i bilen å följde med till Leos lekland där hockeylaget sen blev bjudna på hamburgare.
Det var helt galet mkt folk på Leos, jag har aldrig varit med om nå liknande! De va typ nnån som hade kalas, å hockeylag å en massa annat. så jag å jenny lekte inte dess mer. vi köpte en kaffeglass (Magnum - Columbus <3) å satte oss i en soffa å läste lite "ELLE" tidningar. jag somnade å sov i en halvgimme(??hur nu detta gick till??) mitt i detta oväsen å sen for vi hem vid 15.00 tiden.

Jag kollade underbara Järvsöfaks på tv när jag kom hem, å börjar funda på om jag ska dit å jobba i sommar,
sen blev det å åka till mina egna pållar å fixa där hos dom.
Sprang hem, å sen efter duschen å mat drog jag till Jenny. Dom hade hyrt Juno, jag tkr typ inte den är så bra, men det var ok ändå :) Sen efter filmen så la jag mig på golvet för att sträcka på mig lite, å där somnade jag i en timme å vaknade när robinson var slut å hade grymmt ont i axeln efter det hårda golvet x)

Järvsöfaks - du är värd att beundra för varje slag ditt hjärta slår <3
pussciaoo

Cause we all need a little bit of hope sometimes'


Jag har kommit på
 att 2009 kommer nog bli ett superjävlagreat-nice år! :D nåra av sakerna som händer:
- Jag åker till England (å när jag är där så kommer det typ vara 25 grader varmt!)<3
- Sommarlov <3
- Vi kanske far på ett äventyr med bollan å tävlar i ett annat land ;) <3
- Synna får ett föl <3
- Coldplay <3
- Jonas Brothers <33
tkr inte ni det verkar typ helt undebart bra redan nu!? ;D


Åker idag vid 13.30 tiden från stallet, mot Umeå. GO BOLLAN! ;) kommer kolla film på datan / mobilen å chilla sönder i bilen, lyyyx jag har dåå! :)

dessutom så har jag redan varit å gått med jenny till stallet i det fina vädret (!) å dessutom så har hon hjälpt att mocka å även ridit synna barbacka :) Jag tror hon tyckte om det! å synna med.
sen myste vi bara på där lite å fixade inför tävlingen ikväll.

Min farbror har typ fixat morötter till hästarna, så helt allvarligt har vi två svarta, stora säckar med morötter nu! satan va hästarna kommer få äta morötter de kommande dagarna, dom måste ju äta upp det innan de blir dåliga x) haha jag tror nog att dom gillar det a lot!

pusstjaoo

In my heart I still believe, We were meant to be

..Together so whatever it takes
Dagens på hjärna låt, men nog är den great alltså! ;D

Onsdag --- > haard day.
började ju somsagt å plugga till provet rätt sent igår, så jag sov ju inte jättelänge inatt, eller jo, typ som vanligt. somnade vid 00.00 tiden :)
Kliver up extra tidigt då jag har 100 glosor att träna in till andra lektionen, så jag kliver upp 06.15.
Första lektionen hade vi historia, å vi fick tillbaka en inlämningsuppgift som var om massa revolutioner, å gissa vad? jag fick VG+ på den! :D hahah jag suger på historia, å dessutom hatar jag de men de här gick ju super :)
Sen vare ju dags för engelskaprovet, å det gick väl ok. vågar inte säga nåt annat, för isf har de säkert gått åt skogen x)
Kemi - Lunch - Matte -
Idrott , där vi fick välja mellan att gå/springa 4,6km eller 7,6 km, jag å lollo tog den långa! fan va duktiga vi va!
Sen hade vi spanish åsså for jag hem med 17.20 bussen.

så man skulle kunna säga att jag typ sover när jag far till skolan för att de är så tidigt, å jag sover när jag kommer hem för då är klockan så mkt ;P höhö
jag glömde mina hörlurar idag. det är de värsta som finns, jag känner mig typ depp när jag gör det. ;s

jag är ledig ikväll, alltså, ledig från all skola (JIPPIEEEE!!!!) det är heelt underbart! fast egentligen har ja lite småsaker å göra men de får vänta, nu ska jag typ kolla en film, å sen sova, sova, sova för i morron ska vi med bollan å tävla i umeå :)

Nu ringde jenny å kollade om jag skulle komma upp till henne, så nu äre bara å bege sig dit! :)
Pusshejs

I will be thanking you someday

Idag har jag varit å gjort en massa saker som; haft bild, promenerat till SJ - polisstationen (å lämnat in ett papper så jag ska få mitt pass) - tillbaka till skolan å haft matte - till stan igen - hem - sprungit å gått med gurra till stallet via skäret - hem å ätit - kollat oth å gossip - å nu ska jag plugga :(
HAHA bra jobbat amanda, vi har prov i morron å ja ska börja plugga nu, kl 22.00.. hmm.. ;/  iaf så vare ju one tree hill å gossip girl idag, å det var väldigt najs. det har ju faktiskt varit uppehåll i usa i typ 1,5 månad så de har varit lite tomt, men nu äre igång igen. å de kom en å annan tår kan man ju säga :'/
förresten så såg jag att Taylor Swifts superalbum Fearless börjar gå på reklam nu på tv, det är faktiskt lite synd ändå, då blire så.. main streem ;/ ajja, man får väl leva med det.


All you have to do is call my name
No matter how close or far away
Ask me once and I'll come, I'll come running
And when I can't be with you dream me near
Keep me in your heart and I'll appear
All you gotta do is turn around
Close your eyes, look inside
I'm right here



nämen nu ska jag börja med engelskan, det är nog på tiden!
ciaoo


Take a deep breath as you walk through those doors

Hejjåhåå nog är man en hel del uppe i varv pga. det i förra inlägget. kan inte göra annat än längta! förutom då att oroa sig över att man inte kommer få nån biljett ;o men de ska ja inte tänka på, för såklart kommer jag det ;D haha

jag gjorde matteprovet idag å de fick väl inte sådär super ;s nu är det bortgjort å det däremot känns mkt bra! Nu äre bara engelskaprov på onsdag å lite inlämningsuppgifter :) Dessutom ska bollan tävla i umeå på torsdag, å vi får ju då verkligen hoppas att kusken håller det han lovat ;) hehe

tänkte skriva lite historia nu å sen kanske prata engelska med mej själv ett tag, haha bra träning vettni ;) å efter de blire ut å motionera! för idag har nyttiga-amanda börjat. det går ut på att motioner å inte äta onyttigt, då ska nog allt bli bra :)

You take a deep breath and you walk through the doors
It's the morning of your very first day
You say hi to your friends you ain't seen in a while
Try to stay out of everybody's way
It's your freshman year and you're gonna be here
For the next four years in this town
Hoping one of those senior boys will wink at you and say
You know I haven't seen you around here, before



Jag  har just varit å motionerat, sammanlagt typ 6,5 km, varav sprungit drygt 3 km ;D nöjd tjej som nu äter fil med Kellogs K å banan å solrosfrön! haha

Sökte runt lite här på internet åsså en sida på aftonbladet så stod de va nåra kändisar tjänade under år 2008.
Mina favvisar är rikitga rich;isar ;o Lyssna bara på dehär
Jonas Brothers: 524 512 373 kr  (9 mest av alla artister i världen)
Coldplay 520 633 228 kr  (10 mest....)
Miley Cyrus 409 643 261 kr (15 mest....)
Taylor Swift 381 741 790 kr (16 mest...)

å framförallt så är ju JB (21, 19 å 16 år) , Miley (16 år) å Taylor (20 år) så jävla unga!! ojjojj, tänk om man hade tjänat domdär pengarna när man är så ung... 500 miljoner om året, jodå tacka å ta emot!

trolahopps-hejdåå

When you love someone, and they break your heart, don't give up on love..

..have faith, restart, just hold on
                                                                                                                                                                                                            














JAG HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR JÄVLA GLAD I HELA MITT LIV, JONAS BROTHERS KOMMER TILL SVERIGE
Å JAG LÄSTE DET JUST PÅ DERAS HEMSIDA, HÖLL TYP PÅ DÖ. GLÄDJETÅRAR KOM DET TILLÅME SÅ; NOTHING
CAN STOP US NOW (mig å gurra) jag gör vad som helst för att få fara, verkligen vad som helst. säger mami å papi
typ att jag får välja mellan coldplay å dom, då äre goodbye till coldplay. JONAS BROTHERS gör jag allt för att jag
ska få se live <3<3<3<3<3
THIS IS A DREAM COME TRUE!

jag å gurra har dessutom typ planerat redan att köa i flera dagar för att komma längst fram, för DET SKA VI! ;D

pusstjohejj jag är så lycklig just nuu tralaaaa ;D

I had so many dreams about you and me

Vaknade upp idag å mådde illa. trodde att jag skulle spy, så ingen skola.. dock va "de enda" ja missade; matteprovet.

Mami jobbar eftermiddag så jag är hemma själv me samme å alva å en massa söta tjejer ska komma hit som jenny, cia, gurra, jokki å kanske elina :) vi ska mysa å kolla let's dance ;)
Har faktiskt varit å fixat passet (res-pass) nu när jag åker, om tre veckor! ojj va tiden går ;o

I had so many dreams about you and me
Happy endings, well now I know

I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse
To come around

Orkar inte mer för idag,
tjohejjs

You don't have to go'

Jobbigaste dagen på länge..
gick ju somsagt å sova igår kring 01.30-02.00 åsså upp 6.30. Till skolan, hade 6st ,1 timme å 20 mins lektioner å for hem med 17.20 bussen. kom hem å slängde i mig maten, sen till stallet, kom  hem 19.00 å kollat just lulematchen. sög att dom förlorade. sög att domarna gjorde fetingtabben som alla pratar om... ;/ typiskt att de ska hända luleå! ;o
Nu väntar spanska-pappret (blev inte muntligt idag, de blir i morron, å dessutom så får vi typ bara ha nått stödord åsså prata flytande om en hel jävla bok) ;O åsså även matteboken..
+ att jag just kom på att vi har kemi labb-prov i morron,
om ja tkr synd om mig själv? självklart! ;( fyfan.

dock håller jag på å somna redan å klockan är inte ens 10, men vafan, ja måste hålla ut. till helgen blire bättre hoppas jag. å kom just på att vi har sovmorron i morron ;D jaaaa! Lycka!

å jaa, alva å jag har träffat amy diamond ;) hahha alva är typ största faaan ;) det kom tillåme nån tår från alva när hon inte gick till final.

förresten började jag fundera på Jonas Brothers nu när de kommer ut med världsturné datumen snart, att det är inte många som vet hur stora dom egentligen är. typ i Houston för någon dag sen, var det ÖVER 72,000 st människor där å kollade på dom, å domhär gubbarna som typ är överallt å fixar å håller på med konserter, sa att de va lätt de largest "crowd" i år av alla ställen där, å typ en av dom som har haft largest "crowd" i hela världen i historien!? ;D de ni! de visste ni inte. så dom är helt sjukt stora, å inte bara nå disney-små-pojkar som vissa tror.
(haha lite svengelska, de va så fult å översätta på svenska xD )

pussåhejjs

All this time I was wasting hoping you would come around

gissa vad jag läste nyss!? Jonas Brothers kommer snart ut med world-tour information på deras hemsida, å jag ber tilll gud å hoppas med allt jag har att dom kommer till sverige. att få se dom live skulle vara - a dream come true. helt klart! de är så sjukt bra live så jag kan inte vänta på att få se dom ;D
läste att dom på touren ska spela nya låtar från deras nya skiva (som kommer ut i sommar! LÄTT en av årets höjdpunkter!!!) å andra låtar från deras nya film som har kommit ut i usa men inte i sverige än (också en höjdpunkt). Filmen är ju i 3D, å fatta grymmt! de kommer typ kännas som att man är där :)
nån mer än jag som är excited!??

btw, satt uppe till 01.00 å skrev spanskan. MEN NU ÄR DEN KLAR. vilken befrielse!
nu äre bara muntligt på den idag, matteprov fredag, historiainlämning onsdag å engelskaprov onsdag :)
chill! - noot


tjoo

I close my eyes and the flashback starts

Hej alla läsare!  å hej gammalt foto! å hej från Taylor Swift-diggarn - mändi!

På morronen vare bild som gällde å eftersom vi inte hade spanska idag så var matten valfri (4,5 timmes hål). Jag å cia for hem till mig å pluggade español å satan vad det gick bra, alltså mkt bättre än jag trodde! Men nog har jag det jag gö ikväll ändå... ;/ Spanskan som skulle vara idag är flyttad till i morron så vi slutar klockan 5, helt sjukt! :@

Vi bestämmde oss för att fara på matten för vi har prov på fredag somsagt å det blir inte lätt. dessutom hade jag "utvecklingssamtal" efter lektionen med afffiiie å mami. det gick väl bra :) inget att klaga på!


Som ni ser har jag gjort om här på bloggen då den behövde en liten uppfräshning, å det är mkt med bilden jag vill ändra men ja har ingen aning om hur man gör ;s så det får duga tills vidare! satt å gjorde bilden ist för å göra spanska, jamena vad gör man inte för att slippa spanska!? å bilden till höger, deen är old pic x1000! haha


Vill fara ut å gå, men jag har inte tid å ingen å gå med. inte för att jag frågat nån heller men jag orkar inte ringa runt, det tar för mkt tid..


tid..
vad skulle inte alla människor göra för lite extra tid? jamen alltså varför kan man inte bara köpa lite tid på stan typ?
ba; hej, jag vill köpa nåra timmar. åsså kan man plugga och hinna med massa saker extra ;P haha det vore helt najs! å eftersom alla verkar ha lite tid, varför inte bara hålla uppe solen lite längre för oss, resten av världen skiter vi i för dom tänker aldrig på oss. Dessutom kan dom behöva lite längre nätter, det är alltid så hektiskt där så dom måste få sova lite till ;b eller jaa! nånting som gör att vi får längre dagar och nätter! det vore inte helt fel va? att dygnet va typ 30 timmar, då skulle man kunna vara vaken i 20 timmar å ändå sova i 10! haha

nog om mina drömmar. joo, det är typ drömmar dedär med tid. det vore nåt. kanske kan nån smart uppfinnare göra nån slags maskin eller va tusan som helst ;b HAHA

förresten, vettni jag har skafat last fm ;D haha bara om ni ville veta! å sen är typ den enda musik jag lyssnar på nu
Taylor Swift! alltså jag diggar henne så mkt för hon är såå bra! så ni borde verkligen ladda hem hennes album eller nåt. Bästa låtarna i ordning; Love Story, Forever and Always, Fifteen, You belong with me, Fearless,  White Horse m.f. Men favoriten är helt klart Love Story <3

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
So close your eyes, escape this town for a little while

'Cause you were Romeo,
I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go



spanskaboken skriker snart halsen av sig så de är bäst å gå, pusstjaoo


Show me what I'm looking for

LessLessLessLessLess

Skolan är igång å det suger så jävla mkt! Som tur var är det ju bara 5 veckor tills nästa lov, å gissa vad. då åker jag till England! Jaaa äntligeen! men jag måste å fixa ett pass å en massa saker innan, å framförallt, spara pengar, varenda lilla krona. så hädan efter kommer jag inte svara på nå sms så om ni vill mig nå får ni ringa, eller om ni skickar sms å jag är hemma ringer jag upp. men det så alla vet de, nu är de sparning som gäller hära!
Idag har jag en massa å göra så jag vet inte varför jag sitter här.
- Spanskaboken ska vara utläst till idag, å frågor till alla kapitel ska vara svarade på. (ej gjort )
- Svenska bokreflektion skulle in innan lovet ( ej gjort )
- Fattat matten för lääänge sen då vi har prov på fredag ;o (ej gjort)
- Även pluggat in boken på spanska för vi har ju nämligen muntlig recension om den på onsdag (ej gjort)
- Borde börja plugga till engelskaprovet som är nästa vecka (ej gjort)
jippie..

- Fått mvg på datakunskapen (jaaaaaa! gjort)

Ska väl ta å börja då.

 (hahaha bilden passar inte in särskilt bra, men jag ville ha en bild så de fick bli denna ;b den passar ju ändå lite till rubriken? ) xD

pusstjohejj

Dreaming about the day when you wake up...

...And find what you're looking for has been here the whole time

Orkar typ inte skriva så mkt idag.
Gårdagen var.. hektisk, kul, jobbig.. aa lite blandat.
I natt när jag kom hem från sandra (02.30) så trodde jag att ja hade inbyggda högtalare i öronen, så på morron hade jag världens hvudvärk.

Idag har jag varit å handlat mat till hästarna å även på ica maxi. förresten så sprang jag in på intersport åsså hittade jag älsklings-adidas-kofta som jag köpte å inte kunde hålla mig ifrån. hade grämt mig hela livet om jag inte hade köpt den.
Kom hem å kollade slalom på tv å lite skidor å sen så vare spanskaboken som väntade. å fan va duktig jag har varit, har faktiskt läst 3 A4 sidor på spanskan, å fattat typ ganska bra, å med högerhanden suttit å skrivit spanskaord på datan i en ordlista, så nu är min högerhand SÅÅÅ död! ;O  De tar på krafterna dehär med å läsa spanska ;s såå nu har jag ju bara *hoooooost* typ 13 sidor kvar som ska vara utlästa å bearbetade till på måndag. good luck, men kan redan säga att så kommer det inte vara ;b får fundera resten av helgen på vad jag kan ha för ursäkter.
förresten har jag å min hjärna SÖNDAG idag!???? wierd? jepp!

Ikväll så ska jag till gurra å kolla melodifestivalen med girlsen ;D det blir great å vi ska käka fruktsallad :)

Gurra hade redan varit å sprungit för jag ringde henne nyss ;/ hon skulle ju vänta på meeej :'( så nu vette tusan hur jag ska göra!? jag vill inte fara ut själv men jag måste ut idag. är du på?

tjaoo

'Cause I never leave my heart open

Idag har jag varit på låångprommis till antnäsmöbler-skäret-stallet med gurra,
Väl där så var roliga-gunnar där å stojjade å skojjade å jag å gurra skrattade som aldrig förr! HAHAHA asså fan vad rolig han är! "..... röv är ju lika stor som ..... HEHEHE" fy tusan asså! Vi höll på å dö. minst sagt
Å alla Alviks-fotbollsfolk; Jaa, det är Gunnar som alltid är å hejjar på Alvik ;) hahaha

det blev lite dramatik då jag kom till stallet med synna när jag hade varit å kört henne då hon skulle gå in i boxen, MED SULKYVAGNEN PÅ!? ;O fick typ panik å lia fort som skalmarna tog i väggarna, kastades hon bakåt å ramlade ihop men lyckades ställa sig upp ganska fort. Adrenalinet var uppe i 1000! ;O men hon klarade sig utan nåra skador alls å brydde sig inte det minsta om vad som hade hänt. Däremot fick jag sånhär chock i efterhand å började gråta å krama henne. fy tusan vad hemska saker som kunnat hända!!

Idag har samuel, pappa å alva kommit hem, å snacka om att det har varit tomt hära. kan också sammanfattas i detta fall: frihet ;D

På tåget:
De har varit på tåget ca en halvtimme. Samme filosoferar, Alva dansar/vickar på rumpan mot sin nya kompis Olivia, samtidigt som hon sjunger "jag vill vara din, margareta.."  (?) när tåget stannar.
Samuel; hmm... (går å kollar ut genom fönstret)
Alva; Är det punktering?
HAHAHAHAHAHAHA
fy vilken söt tjej alltså ;) har saknat den pussssssgurkan! samme också, men han bara retas ;o

i morron är det tävling med bollan å jojje, i samma lopp. jag är apatrött trots att klockan bara är 22.00, ska nog ta å sova.
I helgen så är det spanskaboken som gäller ;( bläää åå usch!

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry


pussåhejs


Changeling

Changeling - a true story
Vilken FILM! ;O
Jag såg den just, och jag tror nog att jag kommer minnas den i hela mitt liv. Angelina Jolie gör en så jävla bra roll å man blir helt tagen. såg klart filmen för ca 10 minuter sen å är typ helt... jaa, alltså man känner sig helt konstig..
Just det att den är verklighet, å inte verklighetsbaserad som de flesta är, ALLT i den här filmen är sanning. inget tillsatt. Det är de som gör den så speciell.
Rekommenderas starkt!
Man måste typ ha sett den nån gång i sitt liv.

Hur som helst, så va ja på prommis idag, å i stallet.
Mamma fick hastigt å lustigt fara å jobba så jag blev själv å kollade om gurra hade lust å komma å äta med mig :) Sen ville jenny också det så vi hade en liten myskväll hära ;D Maten var kyckling å pommes i ugn + sallad. efterrätten var fruktsallad. = Proppfulla tjejer som kollade Jersey Girl och Changeling.

Det var fetingnice, men nu är jag så tagen av filmen och så proppmätt av maten att jag snart somnar.

Se ya later people!
tjaooo
P.S. min filmlista i förra inlägget börjar smått minska! ;)

You see everything in color, While the world is getting darker

Film-inlägg
Jag måste bara få säga att det är såå många filmer jag vill se nu nu nu som går på bio/snart kommer att gå på bio (å jag inte har råd å gå å se) eller som just har gått på bio (HAHA xD), så jag måste få dela med mig av vilka de är, för annars kommer jag inte ihåg alla, haha ;b

Slumdog Millionare
Benjamin Button...
Changeling
The Reader
Revolutionary Road

Eagle eye
17 Again
(kommer ut i April)
Patrik 1,5 (Har visserligen gått på bio för läänge sen, men är inte helt lätt att ladda hem)
Jonas Brothers 3D Concert (kommer på bio tll våren)

Nåra "nya"jag vill se men som inte är så brottom;
Australia
Seven Pounds
Män som hatar kvinnor
(böckerna sägs vara super så.. why not?)

De finns ju jäääättteemånga andra jag också vill se som är "gamla", men dom här är iaf de nyare som jag typ inte kan vänta tills jag får se!
de kommer kanske mer när jag kommer på vilka mer det va, kmr inte ihåg alla

tjingeling

Life's what you make it'

Lördag var en "jobbig dag", för jag gjorde så mkt så jag blev såå jävla trött å höll typ på å dö xD haha
* Prommis på morron
* Stallet
-plumsa i snö till knäna i nåra timmar för vi fixade hagarna
-red jojje till antnäs-möbler å tbx, typ drygt en mil. De va lite jobbigt då vi typ inte skrittade nå ;o
-mockade
-vi va där typ 6 timmar
*kom hem, sov, åt mat, kollade tv - Slocknade vid 11/12.

Söndag
- Övningskörde för första gången ( från antnäsmöbler till stallet) å de gick braaa ;D
- Stallet
- Möte
- Övningskörde hela kallaxvägen/älvsbyvägen ända till stallet (från bergnäset) ;o typ läskigt men kul.
- Mi familia åkte iväg å nu är samme, alva å pappa i gällivare hos farmor å farfar.
- Mamma jobbade natt - jag tog hem tjejgänget å vi kollade hsm  3 å snackade å fikade å de va SUPER! ;D
- de for hem typ halv 12 åsså slocknade jag halv 1.
bilden är gaaamal, sommarn -06

Måndag
- Vaknade halv 10 ;o hade planerat att vakna halv 9 för jag brukar göra det alltid typ
- Åt frulle å kollade tv
- Planerat dagen lite, ska på prommis, till stallet, köra bollan å sen typ läxa!???? jag får se om jag orkar, förhoppningsvis inte, läxa kan jag ju inte göra på ett lov. eller? ;s har typ inga alternativ...
- Väntar nu på Elina, Gurra å Jokki ska komma åsså ska vi gå till stallet, (dom "lämnar av mig dära" åsså går dom hem igen x)
- Dessutom är jag å mami själv ikväll å de händer inte ofta, men jag ska tvinga henne å kolla The Dark Knight  för den är så bra å sen måste hon få se heath ledger, hur jäävla bra han spelar jokern. jag fattar inte att man kan va så bra. sjukt!

Nu kommer tjejorna, pusstjoo

RSS 2.0