in my head i see you all over me

jahapp, ja de va ett tag sen. Har inte haft nå kul att skriva om så jag har inte orkat. Har inte nå intressanta nyheter nu heller men ska väl visa att jag lever iaf!
idag börjar mitt nya liv. ska testa en månad iaf, sen ser vi hur det går. Både jobbigt, kul och spännande på samma gång. Dock kommer mina vänner tycka jag är kokkolokko men det gör inget för jag kommer ändå fortsätta, har gett mig fan på det nu! :D

och nu är det efterlängtade lovet här. aaaaah så underbaart <3
men vad är ett lov utan läxor? ;/
masssaaaa med: matte, kemi, fysik. och sen även biologigrejs ska in idag å engelska book report ska in på söndag å lite av varje. men men, nog ska jag ändå ha ett fint lov, de är också nåt jag har gett mig fan på! :)

vad mer då?..
jo jag storbölar nu för tiden när jag kollar grey's anatomy. herremingud. gråtit sjöar i mitt rum nåra kvällar på rad förra veckan. snart är jag ikapp the reality, bara tyyp... 14 avsnitt kvar :)
och många kvällar har jag varit nära gråten när grymmmmaaa sverige har tagit OS-medaljer. längdskidorna tyckte jag på förhand skulle bli lätt roligast att se å de har inte gjort mig besviken! Som jag å mamma suttit här hemma å skrikit å gapat å hållt tummar och tår! så kuuuul! Det loppet som Hellner vann å Olsson blev trea i är de bästa lopp jag någonsin sett i mitt liv. fyfan så bra! å stafetten va helt underbar också, fick sätta grisen (Northug) på plats rejält! :)

jamen justeeee, största nyheteeeen: EMMA ÖHMAN HAR JU TAGIT KÖRKORTEEEET FÖRRA VECKAN!!!!! :D
FETT STORT GRATTIS till henne!

nu ska jag skriva lite på english book report, sen skriva lite biologi, sen äta nåt, sen träna med sandryyyy.


ha en fin dag

/a

My first love broke my heart for the first time

nuu funkar blogg.se igen!
här kommer nåra bilder på sminkningen











/a

looking at you makes it harder

Already Gone - Kelly Clarkson -v-

i söndags var jag på en venisage (??) med mamma, anki och ankis kompis och syrra. Vi for till nordkalotten där typ the studio var på besök från göteborg och sminkade och allt möjligt. Det var ankis kompis som bjudit henne och hon fick ta med sig 5 kompisar så då fick jag å mamma följa.
Först så sminkade dom oss, sen fick man fixa håret själv å sen vara "modell". Man fick ha med sig tre ombyten av kläder och fick som tre "plåtningar". Dom hade fina bakrunder, stolar, speglar, fläktar och allt möjligt, SKITCOOOLT å så in i helvetes KUUUL!!!!! Fotografen sa vilka poser man skulle stå i osv. De va verkligen HUR KUL SOM HELST! sen fick man även köpa bilderna men de va svindyrt.. om vi skulle köpa alla bilder, 110 sammanlagt, 55 på mig å 55 på mamma så skulle de kosta 5000 kr ;s 10 foton för 1950kr typ.. svindyrt. men jag måste nog köpa nån bild iaf.
Hur som helst. Vi fick också skriva en lista på folk som man skulle vilja fara dit och göra samma sak! Jag skrev många av er mina vänner och erat mobilnummer så om de kommer nåt sms eller nå därifrån så äre jag som har "bjudit" er och de är ngt ni verkligen borde göra för det är så himla roligt och dom tar jäättttefina bilder! :D

såhär blev jag sminkad
... okej eftersom blogg.se dampar SOM FAN så får ni se bilderna när de slutar dampa (y)

btw, idag gjorde jag bort biologiprovet. gick hyfsat. känner mig som 50kg lättare. är överlycklig över en ledig kväll. EN ledig kväll. i morron börjar plugget till spanskan. bläää.

efter skolan var jag å sandra å tränade, simmade å bastade. det behövdes. känner mig som en ny människa :)

/a


you told me i was pretty when i looked like a mess

today was a fairytale



ett tag sen sist, men har inte haft lust att skriva nå.
hur som helst så gjorde jag, sandra, emma och lollo en redovisning idag på svenskan - som för i övrigt var så in i helvetes tråkig - handlade om romantiken och nyklassicismen.. ;s
men vi fick solklart mvg å läraren hade inget att klaga på! :D

om typ en halvtimme ska jag till stallet å putsa på bollan lite, hon ska tävla ikväll i boden. Hon möter bl.a. daniel och henrik sedins (nhl proffs) häst. spännande! dock så är bollan nog inte helt 100 fräsh men vi får se hur det går.

måste äta lite nu kom jag på, dehär fick bli ett kort inlägg men va tusiken, sprolla boll!

Här kan jag ju bjuda på två helt sjukans bra låtar:
http://www.youtube.com/watch?v=ECrjk6PzK90
http://www.youtube.com/watch?v=_l5OO3u6fIg

/a


when i see you smile,



I fredags var jag med mina fina vänner minus jokki och linnea, + massa annat folk, först hos elina på förfest och sen ut på cleo. Det va jääätteeeekuuuul :D

Har pluggat matte med cia idag, vg-prövning på fredag morron ifall ni var intresserade. Har just kollat oth, de va därifrån jag fick låten också, den är helt fin :)

Jag väntar på att paradise hotel ska komma ut på tv6 Play (!!!!!!!!) blir helt galen, kommer inte orka vänta till kl 23.00 och SEN se alla avsnitt som kommer ut idag, vilket är fyra tror jag.. men jag måste typ för de kommer ju stå överallt vem som vunnit och jag vill kolla på tvn (eller datorn då) istället för att läsa. Höll ju feta tummar för Cimon, lätt bästa, men han åkte ju. Så nu äre Andreas eller Kristoffer som ska vinna. helst andreas :)
för mkt prat om paradise,

jag håller tummarna för många saker men speciellt för en sak. snällasnällaSNÄLLAAA!!!

måste berätta en till sak. Idag var jag å tränade på helex, sprang och gick 45 min, typ 6 km. Sen besämde jag mig hastigt och lustigt ta en buss som gick 15 min efter jag tänkte det. gick ner för att duscha. -ingen handduk. skulle klä på mig - inga rena trosor eller sockar. jag fick ta bikinitrosorna (TUR JAG HADE DOM) och sen använda mitt linne som handduk och gå i conversen utan sockar, det gjorde ont i fötterna må jag säga. HAHA, ojjojj, inte lyckat alltså..

förresten så vann mamma 3500kr på travet idag, hon hade spelat för 16 kr :D hahah, vi vart överlyckliga! Hon som ska på stan i morron och kolla om hon hittar nåt fint till födelsedagsbarnet alva som fyller 6 år på fredag :)
och tänka sig, på tordsdag fyller emma 18, sick!
nää nu ska jag käka lite  kinapuffar <3, borsta tänderna hoppa under täcket, och kolla paradise ;) haha


schnygga vi är, sandry å mandy

pussss, /a

RSS 2.0