don't tear me down for all i need

obsessed




pusssss

picture perfect memories, scattered all around the floor

hallalalalåååå
ett tag sen sist, men vafan, sommarlooov.
Förra helgen var det pdol, på lördagen, som va helt obeskrivligt kul! Först fest i rosvik där vi firade gurras födelsedag å de va även jokkis sista fest innan hon drar till usa, å sen vidare till pdol där man träffade mkt folk :)
men det bästa av allt...
LK kommer bli ännu roligare å bättre!
de är iaf vad jag planerat, så vi får helt enkelt hoppas att det lever upp till mina förhoppningar ;) haha

den senaste veckan har jag varit mkt på stranden faktiskt, så himla skönt! å i måndags var det grillkväll @ cias place med flera från klassen - supermys.
på tisdag efter stranden trääänadeee jaaaag (ja de va helt underbart, struntade i fotjäveln för ett tag) å sen va jag med maria hela kvällen - supermys.
igår (onsdag) gick jag en långpromenad och hämtade min cykel från cia å sen på kvällen va de avskedsfika hos jokki. fikat åts och tårarna rann.. ajja, hon kmr ha det så jävla bra där borta, får vi iaf hoppas, å sen kmr hon ju hem till jul igen å hälsar på :) saknar henne redan, även fast hon inte ens åkt än ;p
idag har jag varit till umeå å tävlat med jojje men det va masssoorrr som tjorvade i loppet så han höll på krocka med 3 ekipage under loppet så det gick åt skogen. glad att inte jojje gjorde illa sig iaf, han är så jävla söt min påwnie :)

nu ska jag sova,
inget folk är inne på varken fb eller msn för alla är på kalaaaseeet
men i morron ska jag dit!! :D
så drf ska jag sova å ladda upp ;)


i måndags på stranden

tisdags innan sovtajmmm

onsdaaag

idag i bilen påväg till umeå

PUSSSS


RSS 2.0