I have to let go of your hand

as always I just can't cry
I don't know the answer
but I've always wondered why
today, I know, today

cause baby, I tell ya
my heart is freaking out when I held ya
even in the best of days
love will be hard and hearts will be faking


hon är ju så förbannat grym den där Moa i idol, hennes låt är ju så sjukt bra. genialisk tjej helt enkelt!

i veckan har jag varit på stan, shoppat och gjort av med satans mkt pengar.. ;s men fina grejer fick jag ju å andra sidan! har även varit i stallet, på jobbcoachmöte, jobbat på coop arena & varit hemma med mormor och moster som snart åker hem :( i morgon drar jag med pappa och två av pållarna till veterinären i finland för att kolla igenom dom ordenligt innan vinterträningen drar igång. eller i morgon och i morgon, vi ska kliva upp kl 3 alltså om tre timmar så jag borde typ sova nu.. haha
men det är så mkt tankar som snurrar i huvet så kan inte riktigt somna just nu. måste få lyssna på musik en stund till först.

har idag börjat spela Wordfeud och fan vad kul det är, även fast jag är mest efter evvaahhh med att börja spela det ;p



kollade igenom fotoalbumet från när vi var i mexico år 2000, åh vad härligt det var! <3


jag och mami sista frukosten innan hemresa!

jag vid karibiska havet som låg 200 meter från hotellet, och med kisa-minen (nivet, den jag har om jag läser ngt utan glasögon) haha ;)

pappa, jag och jonathan (barnet i familjen vi hängde med en hel del där borta)

 

det var väl en fin avslutning

ha det bra, nu ska jag försöka sova. eller nä. men snart.

puss /a


I'm right back where I first stood

sitter och lyssnar på Jason Walker. riktigt bra musik! "fått han" från vampire, om ni fattar. och på tal om vampire, jag såg just det senaste avsnittet som kommit ut idag. fyfan vad bra. ojjojoj. jag älskar det verkligen!
"because when i drag my brother from the edge and deliver him back to you I want you to remember the things you felt while he was gone" woooah, breathtaking moment ;)

http://www.youtube.com/watch?v=pxpLxb5jHO0
http://www.youtube.com/watch?v=cj_KXGyhSeo
två låtar av Jason Walker



Har inte uppdaterat på länge men det är för att mormor och moster är här, har fullt upp att umgås med dem :) har inte så mkt att berätta faktiskt.. jobbade igår på coop arena, ont. i. benen. idag. haha seriöööst. 10 timmar konstant gå-omkring i converse är inte särskilt hälsosamt. måste fixa bättre skor tror jag. blir jobb måndag, tisdag och lördag till veckan också - kul! måndag är det tydligen lite finare buffé av något slag så då åker slipsen på, fin-skor, strupbyxor & kjol. nice :)

just det, i onsdags kväll fick jag följa med gurra till hennes jobbarkompis Linda på "Make up kväll", riktigt kul och härliga tjejer från H&M! :D blev att köpa lite hudvårdsprodukter och smink därifrån, längtar tills de kommer och jag får börja använda det :) blev sminkad också och det blev jättefint! jag älskar verkligen att bli sminkad fint, det är så himla kul! haha





I'm right back where I first stood
when I first knew
that I would
always love you


pusss /a

i'm dreaming about seeing the world with someone like you

tjooo!
dagarna rullar på, det går upp & ner för varje sekund. men idag har varit en bra dag :) har till och med tagit mig in till stan! ätit på max med mamma, samuel & alva. sen stan med samuel en stund medan mamma och alva var på alvas dansträning. hittade två linnen meeeennn känner att jag måste spara lite pengar så dom fick hänga kvar... sampe ville in på Game så vi gick in dit och då fick jag testa på att spela NHL 12 på playstation, första gången i mitt liv! haha har aldrig testat det, var faktiskt kul även om vi typ spelade 2 minuter och jag sög apa men jag försökte ju iaf ;)

jag och mamma har spelat in lite grejer på våran tv-box så nu blir det att kolla idol, top model, the mentalist och lite sånna grejer (tills man somnar....) hehe.

 



bjuder på en sommarbild såhär som avslutning på denna fina & soliga (!) dag

/a


run away

helluu

i helgen har jag.. varit i stallet & degat i soffan (kollat trav!) för det har varit så sjukt bra tävlingar. Både dubbla V75 och derby och hela faderullan! det säger er nog ingenting det jag just sa men i derbyt är det 1,6 miljoner i förstapris så det är bara topphästar som är med i det loppet! :)

eftersom man är arbetslös har man inte så jeffla mkt att göra. just nu sitter jag och spelar på trav (hahahah såklart) och vann just nästan 200 kr på ett lopp. känns alltid bra.

mamma for och jobbade halv 7 i morse så kl halv 6 for jag med bilen till mina söta små pållar och gav dem mat (för jag har ingen bil tills hon kommer hem) och kom hem när mamma skulle åka på jobbet. var vaken tills barnen for till skolan vid 8, sen sov jag till... halv 12 ;) hahaha lol på mig. men vad annars ska man göra? sen har jag ringt arbetsförmedlingen, kollat trav, chillat & lyssnat på musik. Hade behövt gå ner och handla men eftersom vi behöver handla så mkt känns det jobbigt att behöva bära allt hit hem i den jobbiga uppförsbacken, så därför väntar jag nog tills bilen kommer hem! hehe. men vi köper alltid 10 liter mjölk, så det plus maaasssaaa annat blir bara jobbigt att bära ju ;b



musiken jag lyssnat på de senaste dagarna är av två tjejer (som är tvillingar, 92:or) från usa som började med att lägga upp videos när dom sjöng covers tillsammans och nu har dem gjort värsta inspelningar och musikvideos och grejer! tror dock inte dom är signade med något skivbolag än men de kommer de garanterat bli snart, jag tkr dom är asbra! väldigt amanda:ig musik ;) haha nämen seriöst så är dom superduktiga, de har nu lagt upp låtar på youtube som dom själv har skrivit :)
Megan and Liz heter dem btw.

(om ni sätter "helskärmsläge" någon sekund så blir kvallan på ljudet mkt bättre)

Run Away


Maybe Possibly


Rest of you


Here I go


De där fyra är några av de låtar de skrivit själv, väldans bra måste jag säga :)

nu ska jag fortsätta göra ingenting,
puss
/a

enchanting

ååh, kolla vad jag just kikade på! en 42 minuters lång intervju med Taylor!! :D yeeey hahah, i'm in heaven!
nämen helt seriöst så är hon så sjukt inspirerande. det är galet alltså vilken människa hon är och hur mycket hon inspirerar mig. ojoj, tänk om man hade haft hennes skills alltså...




/a


sparks fly

heeeeej!

 

torsdag: stallet, lunch med sandra, stan, stallet, tv, sova. typ.

och sandra flyttar idag... :'( men vi hade en fin lunch igår och hon ska ju trots allt bara till umeå så jag kan ju fara och hälsa på henne!

idag gott folk ska jag på intervju! ska bli askul så håll tummarna för mig, säger inte ännu vart det är dock, får bli en överraskning! om jag nu får jobbet vill säga. hoppashoppashoppas!

 


 

nu är det så att världens bästa taylor swift kommer ut med en egen parfym snart, det låter väl ändå nice?
kan ju inte lukta annat än amazing! måste typ köpa ;) eheheh såklart.

och har ni inte hört hennes låt Sparks Fly är det verkligen på tiden att ni gör det NU.

 

 

I'm captivated by you, baby

like a firework show

 

puss /A


set the fire to the rain

tjohejsan tjohoppsan!
nä hörrni, nu är bloggpausen (eller vad fan det nu var) över. i'm baaaack!
varför? jaaaa förmodligen för att jag inte har så jävla mkt att göra nu på dagarna.... haha nämen det är så många av mina gullevänner som har flyttat, så då kan man lika gärna skriva här om "vad man gör på dagarna" typ, så dom får veta. vet inte vad jag gjort utan deras bloggar liksom :)

en liten header-ändring också men den där pysslade jag ihop snabbt bara för att min gamla var töntig. ny kommer. någon gång. you'll see.

idag blir dock kanske inte så rolig uppdatering. eller okej, kan berätta vad jag gjort idag.
vaknade vid 8 - halv 9, typ småsjuk (sjukare igår än idag dock!) så tog datorn och kollade ett avsnitt av Pretty little liars. grymt bra! sen har jag gjort lite måsten: städat, gjort unghästutställningsprogram, varit i stallet och fixat iordning osv. sen efter middagen for vi med jevne till veterinären i boden. han är sjuuuk. han också. ungefär lika bra timing som när jag blev sjuk till ayia napa. menmen, så kan det gå! på kvällen kom indra och kicki hit och fikade kladdkaka och drack te :) sen efter det har jag bara suttit här vid datorn, youtubat, lyssnat på musik (Adele - set the fire to the rain!!!!) snackat med folk och sådant trevligt. nu när jag skrivit klart det här ska jag sova. gött.

alltså inte så nödvändigt att skriva sådär ba först gjorde jag det och sen det och sen det och sen det för det är fan ingen som orkar läsa det ens. meennn gör det IFALL nån orkar ;)

jag saknar rutiner, btw

och jag längtar tills jag får ett jobb...




bjussar på dem.
puss & gonatt

RSS 2.0